Računalništvo, telefonija
24.11.2020 18:00

Deli z drugimi:

Share

Končno je na voljo varno in pametno odpravljanje hrupa

Dolgotrajna koncentracija v kontekstu dražljajev iz okolice je velik izziv. Dovolj je, če pomislimo, da ima en sam spletni novičarski portal več informacij, kot so jih ljudje pred stotimi leti prejeli v celem življenju. Da bi se lažje osredotočili, vam tehnološki velikan Huawei nudi pametne slušalke FreeBuds Pro, saj učinkovito odstranijo moteče zvoke in zagotovijo najboljšo zvočno izkušnjo do zdaj.
Končno je na voljo varno in pametno odpravljanje hrupa
Končno je na voljo varno in pametno odpravljanje hrupa

Osvobodite se motečih zvokov s slušalkami Huawei FreeBuds Pro


V odprtih javnih ter tudi v pisarniških prostorih je veliko zvokov, ki vam preprečujejo, da se osredotočite na delo. Se spomnite študija v knjižnici, ko so vas ves čas motili pogovori ljudi, ki so sedeli blizu? Ali pa se morda zaradi obvestil na pametnem telefonu ne morete osredotočiti na film? Tega vas bodo rešile brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro s funkcijo dinamičnega aktivnega dušenja hrupa. Z novo tehnologijo namreč dosežejo učinek dušenja do 40 dB. Preverite primere, kjer vrhunska nova tehnologija pride najbolj do izraza.

Popolna koncentracija v pisarni


Sposobnost opravljanja več nalog hkrati je v sodobnih pisarnah izredno cenjenja, vendar se je treba veščine naučiti. V ta namen si velja zapomniti treninge spomina in ne pozabiti na prehrano bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami in vitamini. Prav tako pomembna je stimulacija koncentracije, pri kateri lahko pomaga, če se izolirate od zunanjih motilnih dražljajev. Za zagotavljanje optimalne slušne izkušnje so zato slušalke Huawei FreeBuds Pro opremljene s tehnologijo dinamičnega odpravljanja šuma.

Delate v odprtih pisarniških prostorih? Ste morda samostojni podjetnik in razvijate projekte kjerkoli se pojavi priložnost oziroma ste zaradi službenih obveznosti ves čas na poti? Brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro se s pametnim dinamičnim odpravljanjem hrupa samodejno prilagodijo vsem razmeram, da vam nudijo optimalno okolje. Način »ultra« bo med potovanjem omogočil, da pozabite na hrup okolice in se potopite v priljubljeno glasbo, medtem ko bo »udobni« (cozy) izničil zvoke listanja papirja, tipkanje, pogovore in druge zvoke značilne za pisarne, knjižnice in podobna okolja. Zunaj na ulici ali v baru, kjer je polno različnih zvokov, pa vam bo najbolj pomagal »splošni« način.

Uživajte v vsakem trenutku, tukaj in zdaj


O pomenu uravnoteženosti poslovnega in zasebnega življenja poslušate že dlje časa, a vseeno mnogi še vedno ne veste, kako doseči harmonijo med obveznostmi in sprostitvijo oziroma kako se pravilno osredotočiti na oboje. Dnevna rutina vas nenehno sili v premišljevanje glede prihodnosti in naslednjih nalog, ne da bi se najprej osredotočili na »tukaj in zdaj«. Brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro bodo omogočile, da boste med delom in učenjem zbrani ali med zabavo sproščeni. Kako?

Zamislite si, da zapustite dom, se sprehodite po prometni ulici, se učite v knjižnici in se nekaj časa sproščate ob skodelici odlične kave in branju revije v najljubši kavarni. Pri vsaki ob teh dejavnostih vas lahko spremljajo Huaweieve slušalke, ki po zaslugi dinamičnega odpravljanja hrupa kot prve na svetu samodejno preklapljajo med različnimi načini dušenja hrupa. Najprej bodo aktivirale način »ultra« in zadušile hrup vlaka, da se boste med potjo v službo lahko osredotočili na vaš priljubljeni podkast. V knjižnici bodo pričarale tišino in samodejno preklopile na »udoben« način, V kavarni pa vam bodo medtem nudile slušno udobje s »splošnim« načinom, ki vam bo nudil popolno uživanje v najljubši glasbi. Kar je najbolj pomembno. To bodo slušalke storile same, ne da bi bilo vam treba razmišljati, kateri od razpoložljivih načinov dušenja je v danih razmerah najboljši.

Dušenje hrupa v in zunaj ušesa


Ste morda ustavili predvajanje zvočne knjige, ker vas je zmotil hrup pod oknom in ali vsakih nekaj minut med gledanjem televizije vzamete pametni telefon v roke, ker vas je zmotilo zvočno obvestilo o prejetem sporočilu? Je tako tudi, ko se poskušate učiti ali se pripraviti na pomemben poslovni sestanek?

Če je tako, morate zmanjšati zvok tako od zunaj kot tudi od znotraj. S prilagodljivo hibridno tehnologijo dušenja in mikrofoni, slušalke Huawei FreeBuds Pro zaznajo hrup v in zunaj ušesa, da zmogljivi algoritmi ustvarijo učinkovit signal protihrupa. Dušenje zaradi tega doseže raven do 40 dB, kar vam bo omogočilo, da se popolnoma osredotočite na delo.

Pogovori brez prekinitev


Veter, živahne mestne ulice, glasna vozila ali hrupni pogovori so med dejavniki, ki vas lahko zmotijo med igranjem iger, poslušanjem glasbe, telefonskim pogovorom ali med rekreacijo. Posledično morate povečati jakost zvoka, na primer glasbe celo do ravni, ki lahko slabo vpliva na sluh. Po zaslugi slušalk Huawei FreeBuds Pro takšne težave izginejo skoraj v hipu.

Hibridna tehnologija odpravljanje hrupa med klici uporablja sistem treh mikrofonov in tipala za zaznavo govora v obliki tresljajev, ki se širijo prek okostja, izboljša človeški glas in omogoči kristalno čiste telefonske pogovore. Hkrati struktura in oblika ušesnih čepkov sama po sebi zaduši piskajoč glas vetra, zato vas bo sogovornik slišal odlično tudi med hojo, tekom ali kolesarjenjem.

Zaradi slušalk ne boste ničesar zamudili


Kaj pa, če bi radi utišali le nekatere zvoke? Tudi takšni primeri so in brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro nudijo preprost odgovor. Ušesnih čepkov vam med čakanjem na javni prevoz ni treba vzeti iz ušes, da bi slišali obvestila ali vprašanje mimoidočega. Z dolgim pritiskom na stebli čepka slušalke namreč preklopijo na način zavedanja, kar pomeni, da boste takrat slišali vse zvoke okolice.

Celosten ekosistem naprav


Slušalke lahko uporabite v povezavi s pametnim telefonom Huawei P smart 2021, ki je sicer le ena od naprav, ki jih je Huawei predstavil nedavno. Pridružuje se seriji telefonov Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, brezžičnim slušalkam FreeLace Pro, pametnima urama Watch GT 2 Pro in Watch Fit z naprednimi funkcijami beleženja aktivnosti ter prenosnim računalnikom MateBook D14, MateBook D15, MateBook 13, MateBook X in MateBook X Pro, ki jih odlikujejo zmogljivost, kompaktnost in tehnologija Huawei Share za hitro povezovanje z mobilnimi napravami.

Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,