Računalništvo, telefonija
20.03.2019 13:24
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dnevi slovenske informatike letos 16. in 17. aprila

Letošnja 26. konferenca Dnevi slovenske informatike 2019 bo 16. in 17. aprila 2019 v Kongresnem centri GH Bernardin v Portorožu.
Rdeča nit konference Slovenija 4.0 ponazarja širši pogled na dogajanje v svetu in razmislek o možnostih, kako bi aktualne trende izkoristili kot spodbudo za razvoj doma.
Rdeča nit konference Slovenija 4.0 ponazarja širši pogled na dogajanje v svetu in razmislek o možnostih, kako bi aktualne trende izkoristili kot spodbudo za razvoj doma.

Letošnja 26. konferenca Dnevi slovenske informatike 2019 bo 16. in 17. aprila 2019 v Kongresnem centri GH Bernardin v Portorožu.

Rdeča nit konference Slovenija 4.0 ponazarja širši pogled na dogajanje v svetu in razmislek o možnostih, kako bi aktualne trende izkoristili kot spodbudo za razvoj doma. Gre za spreminjanje ključnih elementov poslovanja vključno s strategijo, poslovnimi modeli, poslovnimi procesi, organizacijskimi strukturami in organizacijsko kulturo z izkoriščanjem možnosti Industrije 4.0, ki bo vplivala na digitalno preobrazbo celotne družbe in nas samih.

Konferenca Dnevi slovenske informatike povezuje gospodarstvo, javni sektor in izobraževalne ustanove pri izmenjavi idej in izkušenj, ki bodo prinesle koristi nam vsem. K sodelovanju pri pripravi programa so pritegnili strokovnjake s poslovnega, znanstvenega in izobraževalnega okolja. Povabili so predavatelje, ki so inovativni, drzni in so vizionarji na svojih področjih. Z nami bodo predstavniki vodilnih podjetij, ki so uspešna na področju Industrije 4.0 in orjejo ledino digitalne preobrazbe. Njihovo znanje in izkušnje nam bodo v pomoč pri iskanju poti do cilja – preboja med uspešne in napredne družbe.

Udeležence konference bo pozdravila evropska komisarka za promet Violeta Bulc, ki bo strnila svoje poglede na pametna mesta in digitalizacijo v mestih ter podala izkušnje evropskih držav na omenjeno temo. Okrogla miza letošnje konference bo gostila strokovnjake, ki bodo izmenjali mnenja na temo Slovenija 4.0 – kaj imamo in kaj manjka? in pokazali možnosti za preboj med vodilne družbe.

Odgovore na vprašanja, kot je: »Si želimo in kako postati ena od vodilnih dežel na svetu, ki bo poznana po spodbudnem in prijaznem okolju?« in »Ali lahko samozavestno dvignemo svoje strokovno znanje na višji nivo razvoja in sodelovanja tudi v pametnih mestih, ki ležijo na najlepšem koncu sveta?« pa bodo obiskovalci zagotovo dobili na dogodku. Več o konferenci na spletni strani: https://dsi2019.dsi-konferenca.si/.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več