Računalništvo, telefonija
16.07.2019 12:00

Deli z drugimi:

Share

Kripto skladi za vsakogar

.. Kriptovalute so znova aktualne, saj je njihova vrednost v zadnjih mesecih opazno rasla. Posebej donosne pa so, če vanje pravilno vlagate ali če to za vas počnejo strokovnjaki ..
Kripto skladi za vsakogar
Kripto skladi za vsakogar

Danes lahko vsakdo ustvari in upravlja svoj kripto sklad. ICONOMI je namreč prvo podjetje na svetu, ki prav vsakomur omogoča, da si ustvari svoj lasten kripto sklad. “Z Instagramom se je zgodilo to, da je vsakdo lahko fotograf, z Uberjem je vsakdo lahko postal voznik taksija, z ICONOMI pa lahko vsak ustanovi svoj kripto sklad”, zanimivo primerjavo opiše Tim M. Žagar, soustanovitelj in direktor podjetja.


Kripto sklad je zbirka večih kriptovalut, ki omogočajo takojšnjo diverzifikacijo oziroma razpršenost. Ste že kdaj slišali, da “ni pametno dajati vseh jajc v isto košaro”? To je ena izmed naložbenih tehnik, katere cilj je povečati potencialni dobiček in zmanjšati tveganja pri investiranju v kriptovalute.


Zakaj bi ustanovili svoj lasten kripto sklad?

Čas in denar sta dragoceni dobrini. Izkušeni investitorji v kriptovalute dobro veste, koliko časa gre za raziskovanje vrednosti posameznih kriptovalut, prenose iz ene kripto menjalnice na drugo, koliko ob tem nastane stroškov … Si predstavljate, da bi vse to lahko naredili z enim klikom?

S kreacijo lastnega sklada pri ICONOMI:

  • imate le en račun za upravljanje s kriptovalutami;

  • izbirate med več kot 70 kriptovalutami;

  • spreminjate strukturo sklada z enim klikom (“rebalance”);

  • povabite druge, da investirajo in s tem dodatno zaslužite.

Medtem ko ICONOMI skrbi za kompleksnost, ki jo prinaša tehnologija, lahko uporabniki v nekaj minutah s 100 evri ustvarijo svoj lasten kripto sklad.


Kako ustvariti svoj kripto sklad pri ICONOMI?

Ekipa ICONOMI stremi k temu, da uporabnikom omogoča razumljivo, hitro in dobro izkušnjo upravljanja s kriptovalutami. Kripto sklad si lahko ustvarite v nekaj minutah, čakajo vas le trije koraki:

  • Registracija na platformi

  • Kreacija kripto sklada (določite ime & strukturo)

  • Financiranje sklada (min. vložek je 100 eur)

Ko je vaš sklad narejen, lahko naredite spremembo strukture kadarkoli ter povabite druge, da investirajo vanj.


Kripto skladi, ki jih upravljajo strokovnjaki

Ste novi v svetu kriptovalut? Se vam porajajo vprašanja, kot so “kje naj začnem”, “kako naj vem, kam vložiti” …


V kripto svetu ima odgovore na ta vprašanja prav ICONOMI. Že od leta 2017 namreč omogočajo vlaganje v kripto sklade, ki jih upravljajo izkušeni ICONOMI strokovnjaki.


Prva prednost je ta, da vam ni treba obvladati trga, da bi uspešno trgovali. Druga je ta, da vam bodo prihranili ogromno časa. In nenazadnje: ne pozabite, da je najbolj varno, če svoje naložbe razpršite.


Zato bodo ICONOMI strokovnjaki izbrali strategijo na podlagi dogajanja na trgu kriptovalut. ICONOMI pa skrbi za varno trgovanje in shranjevanje sredstev na platformi. Vse, kar morate storiti vi, je, da izberete kripto sklad, ki vam najbolj ustreza.


Sami lahko 24 ur na dan spremljate, kaj se z vašo investicijo dogaja. Vaš začetni vložek v sklade, ki jih upravljajo strokovnjaki, pa je lahko tudi 10 evrov.


Pri ICONOMI pravijo: Živi za danes. Investiraj za jutri.


Več najdete na www.iconomi.com, prav tako pa se lahko seznanite z vsebinami investiranja, financ, in kritpovalut na njihovem blogu https://www.iconomi.com/blog/.



Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več