Računalništvo, telefonija
04.09.2020 16:00

Deli z drugimi:

Share

Nova Philips E2 serija monitorjev: kvalitetna slika, igralne funkcije in vrhunski dizajn

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja Philips E2 serijo: novo družino monitorjev, ki združuje eleganten dizajn in inovativne funkcije ter se popolnoma prilega vašemu domu ali pisarni. Izjemno ozek 3-stranski ali 4-stranski dizajn brez okvirja zagotavlja maksimalno vidno polje z minimalnimi motnjami, kar je še posebej primerno za grafično oblikovanje in profesionalne aplikacije. Poleg tega so novi monitorji zaradi širokega nabora funkcij odlična izbira za vse, ki iščejo natančnost barv in podrobnosti v sliki.
Nova Philipsova E2 serija monitorjev
Nova Philipsova E2 serija monitorjev

Veliko ljudi je dandanes svoje domače prostore preuredila v pisarne, zato potrebujejo monitor, primeren za večopravilnost, delo in zabavo. Nova E2 serija je idealna izbira za vse tiste, ki želijo združiti bistvene lastnosti in dizajn, ki ustreza sodobnemu interierju.

Nova E2 serija monitorjev ponuja vizuale, ki si jih boste zapomnili

Višja ločljivost pomeni več slikovnih pik na zaslonu in s tem podrobnejšo sliko, kar je ena ključnih lastnosti za profesionalne uporabnike, kot so grafični oblikovalci, CAD oblikovalci in arhitekti, poleg tega je to cenjena prednost tudi za vse ostale uporabnike. Jedro nove E2 serije je v zagotavljanju odlične izkušnje gledanja z modeli ločljivosti od Full HD do 4K UHD, in odlični kakovosti slike (zahvaljujoč, na primer, Ultra Wide-Color tehnologiji, ki zagotavlja izjemno globino 1,07 milijarde barv).

Vsi monitorji E2 serije omogočajo široke kote gledanja za ostre slike z globokim in izjemno visokim kontrastom. Izkušnjo gledanja izboljšujeta tudi tehnologija SmartContrast, ki analizira na zaslonu prikazano vsebino in samodejno prilagaja barve in nadzoruje intenzivnost osvetlitve ozadja, in tehnologija SmartImage, ki z analizo prikazane vsebine dinamično optimizira kontrast, nasičenost barv ter ostrino slik in videoposnetkov za vrhunsko zmogljivost zaslona.

Monitorji E2 serije so opremljeni s funkcijami za odlično igralno izkušnjo

Nova serija ponuja SmartImage Game Mode, hitro dostopen OSD zaslonski menu, ki omogoča igričarjem natančno nastavljanje in ponuja več možnosti. Na primer, način “FPS” (First person shooting) izboljša temno ozadje v igrah, tako da uporabnik lahko vidi skrite predmete v temnejših predelih, medtem ko način “Racing” prilagodi zaslon z najhitrejšim odzivnim časom in visoko barvo, skupaj s prilagoditvami slike.

Vsak od novih monitorjev ponuja nekaj posebnih funkcij za boljše in gladko igranje iger. Na primer, nova monitorja Philips 242E2FA in 272E2FA prihajata z odzivnim časom 
1 ms (MPRT), medtem ko monitorja Philips 288E2A in 345E2AE zagotavljata tekoče igranje brez artefaktov pri skoraj vseh hitrostih sličic s tehnologijo AMD FreeSync.

Funkcije za vse vrste uporabnikov, tudi za ekološko ozaveščene

Novi monitorji E2 serije vključujejo celo vrsto tehnologij, zasnovanih za boljšo uporabniško izkušnjo. Način EasyRead zagotavlja kot na papirju podobno bralno izkušnjo, tehnologija brez migetanja (Flicker-Free) in način LowBlue pa zagotavljata bolj udobno gledanje brez utrujenosti oči. Ti monitorji vključujejo tudi diskreten preklopni gumb EasySelect za hitro in enostavno prilagajanje nastavitev monitorja v zaslonskem meniju, s sistemom za upravljanje kablov pa bodo imeli uporabniki urejen delovni prostor.

Nekateri modeli, na primer Philips 288E2A in 345E2AE, omogočajo tudi dvojno povezavo in prikaz, zahvaljujoč možnosti MultiView, kar uporabnikom omogoča hkratno delo z več napravami, kot sta računalnik in prenosnik, za zapleteno večopravilnost.

Vsi ti monitorji so popolnoma brez škodljivih snovi, kot sta svinec in živo srebro, so skladni z RoHS in vključujejo 100% recikliran embalažni material. Poleg tega imajo certifikat Energy Star 8.0 in TCO, njihovo embalažo pa je mogoče popolnoma reciklirati.

Razpoložljivost monitorjev E2 serije

Nova E2 serija LCD monitorjev vključuje modele Philips 242E2FA (Full HD), Philips 272E2FA (Full HD), Philips 288E2A (4K Ultra HD) in Philips 345E2AE (UltraWide).

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

in pri pooblaščenemu uvozniku, prodajalcu in serviserju Philips monitorjev:
PC H.AND d.o.o., IOC Trzin, www.pchand.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več