Računalništvo, telefonija
23.12.2020 17:00

Deli z drugimi:

Share

KYOCERA je objavila podaljšanje certifikata ISMS Cloud Security za storitve v oblaku

Multifunkcijska naprava Kyocera ECOSYS M2040dn
Multifunkcijska naprava Kyocera ECOSYS M2040dn

KYOCERA Document Solutions Inc. (predsednik: Norihiko Ina, v nadaljnjem besedilu: Kyocera) je obnovila veljavnost certifikata ISMS Cloud Security, ki temelji na mednarodnem varnostnem standardu ISO / IEC 27017 za storitve v oblaku. Kyocera je certifikat prvič pridobila leta 2017 in postala prva organizacija s tem certifikatom*1 v panogi naprav za upravljanje z dokumenti. Potrdilo je bilo obnovljeno po opravljenem revizijskem postopku, s katerim so potrdili skladnost z revizijskimi standardi.

Certifikat ISMS *2 Cloud Security je neodvisen certifikat, ki prepoznava ustreznost upravljanja informacijske tehnologije za zagotavljanje varnosti dela v oblaku za zaščito pomembnih podatkov pred različnimi grožnjami in za zmanjševanje možnosti tveganj.

Ker se storitve v oblaku vse pogosteje uporabljajo v različnih panogah, je v skladu z najnovejšimi mednarodnimi standardi glede varnosti podatkov in ravnanja z osebnimi podatki potreben strožji nadzor in upravljanje varnosti. Kyocera si prizadeva doseči celovit nadzor nad varnostjo podatkov, ustvarjenih v delovnem procesu svojih strank. Z obnovo certifikata za varnost v oblaku ISMS Cloud Security, podjetje napoveduje nadaljevanje prizadevanj za izboljšanje rešitev za upravljanje z dokumenti in zagotavljanje storitev v oblaku, ki so varnejše, bolj zavarovane in prilagodljivejše ter tako prispevajo k razvoju poslovanja svojih strank.

Registracija certifikata ISMS Cloud

Subjekt: Kyocera Document Solutions Inc.

Datum: 17. november 2017

Datum obnovitve: 22. oktober 2020

Obseg: ISO/IEC27001 (JIS Q 27001) Številka certifikata: IS 735190. Sistem upravljanja varnosti v oblaku ISMS za razvoj, delovanje in vzdrževanje rešitve “KYOCERA Fleet Services” *3 – kot ponudnik storitev v oblaku in za uporabo v storitvi Microsoft Azure.

Št.: CLOUD 735139

Izpitna organizacija: BSI Group Japan K.K.

*1 Proizvajalec tiskalnikov in večfunkcijskih naprav prvič dobi certifikat ISMS Cloud Security.

*2 Sistem, ki upravlja z varnostnimi tveganji v povezavi z informacijsko tehnologijo v organizaciji.

*3 KYOCERA Fleet Services je storitev za daljinsko upravljanje in vzdrževanje tiskalnikov in večopravilnih naprav.

* Microsoft in Azure sta registrirani blagovni znamki ali blagovni znamki v lasti družbe Microsoft Corporation v ZDA in drugih državah.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več