Računalništvo, telefonija
03.07.2019 12:00

Deli z drugimi:

Share

Kyocera za doma

.. Kakovost kyocerinih naprav nikoli ni bila sporna, tudi cena na izpis v celotni življenjski dobi. sedaj pa je tudi cenovno dostopna za domače uporabnike ..
Kyocera za doma
Kyocera za doma

Kyocera je bila v vsej svoji zgodovini poznana po svoji zanesljivosti in nizkih stroških v celotni življenjski dobi naprave. Naprave so izdelane na osnovi edinstvene tehnologije ECOSYS, kar pomeni, da so naprave sestavljene iz kompoment z dolgo življenjsko dobo. Kyocerin toner je tako mogoče zamenjati neodvisno od ostalih ključnih komponent naprave. Nepotrebno menjavanje mehanskih delov pa izdatno zmanjšuje stroške lastništva naprave v njenem celotnem življenjskem obdobju.

Pionirji varovanja okolja

Prva naprava Kyocera ECOSYS, model FS-1500, ki je bil opremljen z revolucionarnim sistemom tonerja, je prišla na trg leta 1992 in je omogočala 85 odstotno zmanjšanje odpadkov potrošnega materiala v celotni življenjski dobi tiskalnika. Tedaj je bilo treba termine kot so trajnost, obnovljivost in vpliv na okolje, šele vstaviti v korporativni slovar. Kyocerini izdelki ECOSYS so postavili standard ekološko prijaznemu tiskanju že ob prvi predstavitvi, in danes, po 27 letih, so na tem področju še vedno vodilni.

Nova zasnova tonerja
Najnovejše inovacije iz laboratorijev podjetja Kyocera vključujejo tudi novo vrsto okolju prijaznega tonerja, ki ga uporabljajo novejše naprave ECOSYS. Proces fiksiranja tonerja na papir porabi približno dve tretjini celotne en- ergije, ki jo porabi tiskalnik. Novi toner Kyocera je možno nanesti na papir pri 30°C nižji temperaturi in tako prihraniti do 50 odstotkov energije.

Priznanje stanovske organizacije

V zadnjem času pa se ponaša tudi s kakovostjo barvnih izpisov, kar ji priznajo tudi strokovnjaki pri najbolj uveljavljeni testni organizacijo za tovrstne naprave Buyers Lab (BLI). V zadnji raziskavi so Kyoceri podelili naziv “Najbolj zanesljiva blagovna znamka na področju barvnih večopravilnih naprav”. Leto 2018 pomeni leto inavguracije, naziv pa velja za obdobje treh let. Kyocerini izdelki so se odlično izkazali, saj so dosegli 10 od 10ih točk za kakovost barv, hitrost tiskanja in nizke stroške izpisov.

Ob podelitvi priznanja so zapisali: “V poslovnem svetu je čas denar in če naprave doživljajo pogoste zastoje ali so potrebni servisni posegi, trpi produktivnost zaposlenih. Z enim od najnižjih stopenj zastojev v svojem razredu in brez potrebnih servisnih posegov pri izdelavi več kot 1,8 milijona izpisov, je Kyocera blagovna znamka, na katero se uporabniki lahko zanesejo, kadar potrebujejo robustno in zanesljivo barvno napravo.”

Cene dostopne domačim uporabnikom

Komponente z dolgo življenjsko dobo, ki so vgrajene v Kyocerine naprave, so bolj obstojne, kar v večini primerov pomeni, da jih ni potrebno menjati v celotnem življenjskem obdobju tiskalnika. Zato se ponašajo z eno najnižjih cen na izpis v celotnem življenjskem obdobju.

Po drugi strani pa so zato bile Kyocerine naprave ob nakupu vedno nekoliko dražje. Tako kot se spreminja večino stvari v življenju, so spremembe tudi na področju cen tiskalnikov in večopravilnih naprav Kyocera. Danes, so cene povsem konkurenčne. Spodaj vam predstavljamo dva modela, ki sta primerna za uporabo tako doma, kot tudi v manjših pisarnah ali podjetjih.

Več dobite na naslovu www.xenon-forte.si.(P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več