Računalništvo, telefonija
15.02.2020 13:00

Deli z drugimi:

Share

KZS paket nalepk na Viberju

Ob praznovanju 70. rojstnega dne je Košarkarska zveza Slovenije sklenila partnerstvo s podjetjem Rakuten Viber, ki predstavlja pomemben doprinos k delovanju KZS na področju komunikacije prek digitalnih medijev.
KZS paket nalepk na Viberju
KZS paket nalepk na Viberju

V teh dneh vam tako z veseljem in ponosom predstavljajo njihov prvi paket nalepk na Viberju, ki bo brezplačen naslednje tri mesece.


PRENESI BREZPLAČEN PAKET NALEPK KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE NA VIBERJU

Članom skupnosti Košarkarske zveze Slovenije na Viberju se trudijo ponujati ekskluzivne vsebine in ena izmed njih so prav gotovo priljubljene nalepke, ki so luč sveta ugledale tik pred začetkom kvalifikacij moške članske reprezentance za nastop na evropskem prvenstvu. Košarkarska zveza Slovenije je ena izmed prvih organizacij v Sloveniji, ki je sklenila partnerstvo z Rakuten Viberjem.

Večina izmed 23-ih nalepk je povezana s košarkarsko tematiko, precej pa je uporabnih tudi za splošno vsakdanjo komunikacijo. Zvezda prvih brezplačnih nalepk Košarkarske zveze Slovenije je priljubljena maskota Lipko, kot namig, kaj vam želijo pripraviti v prihodnje, pa najdete tudi skupno nalepko Gorana Dragića in Luke Dončića ter nalepko udarne trojice ženske reprezentance, ki jo sestavljajo Nika Barič, Teja Oblak in Eva Lisec. Nalepke je zasnoval njihov hišni grafični oblikovalec Klemen Vodopivec, ki v zadnjem letu skrbi za vso vizualno podobo Košarkarske zveze Slovenije.

BREZPLAČNE NALEPKE KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE NA VIBERJU SO NA VOLJO ZA PRENOS LE TRI MESECE


Upajo, da jih boste z veseljem spremljali v njihovi skupnosti na Viberju in navdušeno uporabljali njihove prve košarkarske nalepke. Posredujte jih vašim prijateljem in naj glas o slovenski košarki tudi z vašo pomočjo seže v deveto vas.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Agencija odmev damijan nacevski s.p
Za več informacij so vam na voljo pri Agencija odmev damijan nacevski s.p
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Agencija odmev damijan nacevski s.p? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več