Računalništvo, telefonija
26.03.2020 10:00

Deli z drugimi:

Share

Lexmark prejel nagrado 2020 CIO 100 Award

Lexmark, globalni vodja na področju rešitev za upodabljanje, je podjetje IDG Communications uvrstilo na seznam prejemnikov nagrade 2020 CIO 100 Award. Nagrado je prejel Lexmarkov projekt digitalne preobrazbe, znan kot Globalna optimizacija 365, v katerem je podjetje prenovilo načine za standardizacijo ter integracijo in racionaliziralo svojih globalnih sistemov, orodij in procesov ter postavilo trdne temelje za prihodnjo rast.
Lexmark prejel nagrado 2020 CIO 100 Award
Lexmark prejel nagrado 2020 CIO 100 Award

Lexmark je v manj kot letu dni nadomestil programsko opremo za produktivnost, komunikacije in sodelovanje, ki jo dnevno uporablja 8.900 zaposlenih v 170 državah, optimiziral na tisoče naprav, sistemov in procesov ter močno zmanjšal obratovalne stroške. “Projekt je povzročil temeljit premik v poslovanju družbe Lexmark,” je dejal Brad Clay, glavni direktor za informacije in skladnost v Lexmarku, in dodal: “V bistvu smo spremenili način dela z namenom, da lahko Lexmark nudi boljše izkušnje partnerjem in strankam. Z brezhibnimi sistemi, analitiko in preglednostjo poslovnih procesov smo postali agilni in inovativni ter vodilni na trgu.”

Nagrado CIO 100 Award prejme 100 organizacij in njihovih delovnih skupin, ki uporabljajo IT na inovativne načine za doseganje poslovne vrednosti, bodisi z ustvarjanjem konkurenčne prednosti, optimizacijo poslovnih procesov, omogočanjem rasti ali izboljšanjem odnosov s strankami. Nagrada je odraz poslovne odličnosti.

“Današnja najuspešnejša podjetja uporabljajo IT za ustvarjanje poslovne vrednosti, bodisi z omogočanjem rasti, optimizacijo poslovnih procesov ali izboljšanjem odnosov s strankami,” je dejal založnik medija CIO in generalni direktor IDG Events Adam Dennison in nadaljeval: “V čast nam je prikazati tehnološke inovacije, ki so jih ustvarili letošnji zmagovalci, prejemniki nagrade CIO 100 Award. Dosežki bodo predstavljeni na konferenci CIO 100 Symposium, kjer bo avgusta letos potekala tudi slavnostna podelitev nagrad.”

Predstavniki Lexmarka in drugih zmagovalnih podjetij bodo priznanja prejeli na podelitvi nagrad na dogodku CIO 100 Symposium 19. avgusta v letovišču Terranea Resort v mestu Rancho Palos Verdes v Kaliforniji.

www.lexmark.si


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več