27.05.2020 09:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Metalogix ControlPoint zaščiti vaše SharePoint okolje pred grožnjami

S celovitim upravljanjem, revidiranjem, poročanjem in uveljavljanjem pravil zaščitite vaše SharePoint okolje pred notranjimi in zunanjimi grožnjami.

Z rešitvijo Metalogix ControlPoint lahko upravljate dostopna dovoljenja, zaščitite in avtomatizirate upravljanje celotnega okolje SharePoint – ne glede na to, ali gre za lokalno, Office 365 ali hibridno uveden sistema SharePoint.

Celovita skladnost dovoljenj
Zagotovite skladnost dovoljenj in preprečite kršitve varnosti ter nepooblaščene dostope do občutljive vsebine. Preglejte in upravljajte z SharePoint dovoljenji in uporabniki z enega mesta. Analizirate in upravljate lahko vse vidike dovoljenj, ne glede na to, ali so dodeljena neposredno, so ostala iz preteklosti ali pa so dodeljena prek skupin Active Directory (AD) ali SharePoint.

Revidirana dejanja uporabnikov in skrbnika
Odgovorite na zahtevke za revizijo v nekaj minutah, ne v nekaj dneh, kot ste bili vajeni do zdaj. Vedeli boste, kdo je v zadnjem tednu ali mesecu dostopal do občutljivih vsebin. Pozabite na zamudne in zapletene procese, s katerimi ste imeli do zdaj opravka pri skladnosti, revidiranju in poročanju.
Z visoko natančnostjo prepoznajte uporabnikovo ali skrbnikovo aktivnost – od sprememb konfiguracije do informacije do katerih dokumentov je kdo dostopal.

Samodejno in delegirano upravljanje programa SharePoint
Zmanjšajte tveganje, ohranite skladnost in prevzemite nadzor nad tem, kdo lahko naredi kaj v SharePointu. Privilegije dostopa in uporabo funkcij SharePoint, kot so omejitve za nalaganje datotek, kvote spletnih mest in podobno, lahko nadzirate tudi samodejno. Prihranite čas s prenosom nadzora na skrbnike spletnih mest ali druge uporabnike.

Metalogix Sensitive Content Manager
Z modulom Sensitive Content Manager, ki je dodan v Metalogix ControlPoint, lahko prepoznate, upravljate in preusmerite občutljive vsebine, kar zagotavlja dodatno plast zaščite za vaše okolje SharePoint. Vsebino razvrstite glede na stopnjo tveganja, uveljavite določena pravila glede dostopa do podatkov ter preprečite nezaželeno ravnanje z občutljivo vsebino.

Upravljanje vsebine SharePoint
Naj bo vaše okolje za sodelovanje čisto in organizirano. Tako ne boste imeli nepomembnih ali neuporabnih informacij, ki bi vas pri delu zgolj ovirale. Metalogix ControlPoint lahko tudi racionalizira vaše migracijske načrte, tako da optimizira hrambo in izloči vsebine, ki mirujejo oziroma jih ne uporabljate.

Dosledna uporabniška izkušnja
Izboljšajte uvedbo programa SharePoint s strani uporabnikov in ohranite izkušnjo vašega okolja. Nastavite pravilnike za spletna mesta, skrbnike, kvote in celo regionalne nastavitve ali nastavitve za poljubno število spletnih mest, zbirk spletnih mest ali seznamov.

Nadzorovano sprejemanje uporabnikov
Odkrijte svoje najdragocenejše informacije in tiste, ki niso tako pomembne s spremljanjem posameznih uporabniških aktivnosti. Hitro ugotovite, kdo natanko dostopa do dokumentov in uporabite ta vpogled, da raziščete ali nastavite pravilnike o dovoljenjih ter odkrijete najboljše prakse za izboljšanje v celotnem okolju SharePoint ali Office 365.

Kam po več informacij?

Če želite izvedeti več o programskem orodju Metalogix ControlPoint se obrnite na podjetje ADM-Adria, in sicer na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955.

Podjetje ADM-Adria je Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

SINERGISE d.o.o.