Računalništvo, telefonija
05.11.2016 10:30

Deli z drugimi:

Share

Microsoft: Ne pričakujte nove konzole vsake dve leti

Microsoft: Ne pričakujte nove konzole vsake dve leti
Microsoft: Ne pričakujte nove konzole vsake dve leti

Seveda še ne vemo kakšna bo naslednja konzola, ki nam jo bo prikazal Microsoft, lahko pa rečemo, da nove naprave iz njegove strani vedno bolj navdušujejo.

Najnovejša konzola Xbox imenovana Project Scorpio bo ugledala luč sveta šele v letu 2017, kar je štiri leta po popularni konzoli Xbox One. Phil Spencer je povedal, da zaenkrat Microsoft ne misli preveč pogosto izdelovati novo strojno opremo in da se to ne bo dogajalo vsaki dve leti, kot se dogaja pri večini izdelovalcev strojne opreme. Iskreno je rekel, da še sam ne ve kaj bo po konzoli Scorpio in da je najboljša stranka tista, ki kupi Xbox in ogromno iger, ne pa tista, ki kupuje strojno opremo vsako leto.

Spencer in njegova vizija je, da ne naredi iz njihove konzole to kar delata Nvidia in AMD z njihovimi grafičnimi karticami, ampak da se dobi prave specifikacije, ki dejansko nekaj pomenijo za ekosistem video iger in televizije.

Žal cene za Project Scorpio še niso znane, zgleda pa, da bo nova Microsoftova konzola močnejša od PlayStation 4 Pro. Pustimo se presenetiti, saj nam leta 2017 obeta še veliko zanimivih stvari iz področja strojne opreme.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GS IT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GS IT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GS IT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več