Računalništvo, telefonija
Slušalke
Monitorji
26.10.2020 08:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Monitor, slušalke in ostala oprema za delo od doma

Večji obseg dela od doma in šolanja na daljavo pomenita posledično tudi potrebo po več računalniške opreme, pa naj je to monitor, naj so to slušalke ali ostala oprema, ki je nujna za nemoteno delo ali izobraževanje od doma.
Monitor V7
Monitor V7

Spet smo v podobnem položaju, kot smo bili marca, ko se je »svet ustavil«, kar naenkrat pa smo potrebovali več računalniške opreme kot običajno, saj smo se množično srečevali z delom in šolanjem od doma. Za to pa potrebujemo ustrezno opremo.

V spletni trgovini enaA.com so zdaj pripravili posebno akcijo računalniških dodatkov znamke V7. Zanjo so se odločili zaradi zgoraj omenjenih razlogov, poteka pa do vključno nedelje, 1. novembra. Na izdelke iz zgornje povezave velja tudi koda za 10 % popust (V7AKCIJA10).

Top 3 izdelki iz akcije:

  • Monitor V7 z diagonalo zaslona 60,45 centimetra oziroma 23,8 palca se ponaša z ločljivostjo FHD. Monitor je izredno zanimiv tudi zaradi nastavljivega stojala – nastavljivo je namreč po višini, hkrati pa lahko monitor obračate iz ležečega (landscape) v pokončen (portret) položaj. Tako lahko poskrbite za še bolj popolno ergonomijo delovnega prostora. Nanj dobite tudi 3 leta garancije. Ceno so mu oklestili za kar 58 %, tako da boste zanj zdaj odšteli 145 evrov.
  • Predvsem za kakovostne videokonference vam bodo odlično služile USB slušalke V7 Safesound. S pomočjo posebne funkcije varujejo vaš sluh, saj samodejno uravnavajo hrup, da ta ne preseže 90 dB. Poleg tega imajo vse površine antibakterijske lastnosti – vključno z blazinicami. Zanje dobite tudi 2 leti garancije. Cena? 21,98 evra.
  • Morda na računalniku pogrešate kak vhod? V7 univerzalna priklopna postaja doda HDMI, DVI, VGA RJ45 in kar 6 USB vhodov k skoraj vsakemu računalniku s samo enim priklopom. To vam omogoči preprost priklop najrazličnejših naprav s samo eno potezo. Vse to za 89 evrov. Je odlična izbira tako za domačo kot pisarniško rabo. Zanjo dobite 2 leti garancije.

Opremite svojo pisarno ali otroško učilnico danes, da bosta tako delo kot izobraževanje v naslednjih tednih potekala nemoteno.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več