21.02.2020 13:15
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 3

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 3 - že na prodajnih policah vseh specializiranih trgovcev.
Monster Energy Supercross: The Official Videogame 3

Prav dosti nove ponudbe za ljubitelje motociklističnih iger ni, zato je tolikanj bolj dobrodošel Monster Energy Supercross 3 z uradno licenco istoimenskega prvenstva. Občutek pri dirkanju po kucljev polnih štadionih je soliden, saj motorje odnaša kot pijančka v soboto zvečer, ljudje pa navijajo pod bleščečimi žarometi. Uradna licenca pomeni vse dirkače in ekipe, tu pa je tudi ustvarjanje prog.

Spodobno!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

J-LAB d.o.o.