Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Programska in razvojna orodja
Aplikacije in dodatni programi
Poslovne rešitve
Programska oprema
17.02.2021 10:21
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uspešno vodenje projektov z Jira in Monday

"Zakaj potrebujem aplikacijo za načrtovanje projektov? Moji delavci zmorejo vse sami." Morda ste si pravkar upravičeno zastavili to vprašanje.
Jira in Monday.com poskrbita za uspešno načrtovanje projektov
Jira in Monday.com poskrbita za uspešno načrtovanje projektov

Ekipa, ki deluje vzajemno je veliko bolj učinkovita kot ekipa sestavljena iz posameznikov. Optimizacija IT oddelka je še posebej trd oreh. Kako jim lahko pomagate? Najprej potrebujete aplikacijo za načrtovanje projektov Jira, ki je nepogrešljivo orodje v vsakem IT oddelku. Nato jo združite z oblačnim delovnim okoljem Monday.com.

Godzilla v vsakem IT oddelku

Japonska pošast Godzilla je služila kot navdih za ime aplikacije in zato ne preseneča, da se Jira lahko zoperstavi najtežjim razmeram v pisarni. Jira deluje na principu agilne metodologije, ki izboljša komunikacijo, ekipno sodelovanje in poskrbi, da so vaši projekti na pravi poti. Zaradi napredne zasnove je najbolj primerna za izkušene uporabnike agilne metodologije. Najbolj priljubljena je med razvijalci programske opreme. Jira jim pomaga pri načrtovanju projektov z vgrajenimi scrum in kanban tabelami, ki omogočajo nadzor nad celotnim projektom. Hrošče ali druge težave lahko razdelijo na različne kategorije, kot so podnaloge, in jih razvrstijo glede na njihovo pomembnost.

V divjini se opaža, da uporabniki aplikacijo Jira radi združijo z oblačnim delovnim okoljem Monday.com za še boljšo delovno optimizacijo.

Kaj je Monday.com?

Za uspešno sodelovanje in komunikacijo v ekipi potrebujete posrednika, kjer nastopi Monday.com. Poleg domiselnega imena je tudi zmogljivo oblačno delovno okolje, ki zbira in posreduje vse informacije o projektu vsem članom ekipe, kar jim omogoča, da skupaj sprejemajo pomembne odločitve. Takojšna dostopnost je nadvse pomembna za člane ekip. Ste se na sobotnem jutranjem sprehodu spomnili, da ste pozabili poslati pomembno poročilo? Digitalno delovno okolje Monday.com omogoča dostop kjerkoli in kadarkoli. Z Monday.com vas v ponedeljek ne bo pričakala kopica jeznih obrazov.

O dodatnih prednostih Monday.com si lahko preberite na njihovi spletni strani.

Zakaj združiti Jiro in Monday.com?

Z združitvijo dobite elegantno in preprosto zasnovo oblačnega delovnega okolja Monday.com in napredne rešitve aplikacije Jira. Za lažji pregled in enostavnejšo uporabo poskrbi oblačna platforma Monday.com. Za zahtevnejše naloge in podrobnejši pregled nad podatki pa poskrbi Jira. Delovni načrt, ki ste ga ustvarili v Monday.com, lahko enostavno preuredite v delovne naloge na aplikaciji Jira, ki ekipo obvesti o morebitnih rokih ali zaostankih. Preko Monday.com lahko podporna služba neposredno dodaja naloge v vaš Jira profil. S tem se izognete šumu v komunikaciji in poskrbite, da sta podporna služba in razvijalna ekipa vedno na isti valovni dolžini.

Vaši podatki komaj čakajo, da jih opazite

Delo se prične s seznamom, v tem primeru digitalnim, kjer Jira in Monday.com resnično blestita. Na voljo je več kot 200 različnih vzorcev in več kot 30 stolpičastih seznamov, ki jih lahko enostavno premikate s potegom miške. Podatki v oblačnem delovnem okolju se sproti posodabljajo za realen prikaz stanja projekta. Za pregled nad podatki imate na razpolago kar osem različnih metod, kot so na primer Kanban, Koledar, Gantt in ostale.

Pripravite se, da bodo vaši zaposleni ostali brez besed. Želeli se bodo pogovarjati le še v oblačnem delovnem okolju Jire in Monday.com.Prepričajte se s 14-dnevno brezplačno preizkušnjo, po kateri se ne boste morali posloviti od Monday.com in Jire. Z brezplačno preizkušnjo lahko pričnete na spletni strani Monday.com.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več