19.10.2019 09:00

Najboljša naprava za uporabnike

Sprejemnik EON Smart Box je bil na IBC2019, najvplivnejšem mednarodnem sejmu s področij elektronskih medijev in tehnologije, ki je potekal v Amsterdamu, izbran za najboljši sprejemnik v kategoriji tehnologij za domačo zabavo (Customer Premise Technology).
Najboljša naprava za uporabnike

Nagrada, ki jo je Telemach prejel ravno ob prvem rojstnem dnevu sprejemnika EON Smart Box in paketov EON, tudi uradno potrjuje, da je najhitreje rastoči mobilni operater s tehnologijo EON hkrati začrtal tudi nove trende, ki so uporabnikom ponudili vrhunsko izkušnjo televizije.

Sprejemnik EON Smart Box in paketi EON so na voljo vsem uporabnikom v Sloveniji, ne glede na to ali se nahajajo v omrežju Telemacha ali izven njega in ne glede na ponudnika interneta.

V samo enem letu je več kot 300 tisoč gospodinjstev v regiji izbralo pakete EON, saj jim zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo in dostop do izjemnega GIGA omrežja. Sprejemnik EON Smart Box uporablja več kot 200 tisoč gospodinjstev, aplikacija EON Smart TV pa je nameščena na več kot milijonu naprav in računalnikov v regiji.

Zakaj je revolucionarni sprejemnik EON Smart Box tako priljubljen?

Z njim vsak TV postane Smart TV. Uporabnikom omogoča, da na kateremkoli televizorju brskajo po internetu, predvajajo vsebine YouTube in igrajo igre. Z možnostjo ogleda vsebin do 7 dni nazaj na vseh programih uporabniki nikoli ne zamudijo najljubših vsebin. Sprejemnik je opremljen tudi z daljinskim upravljalnikom s povezavo Bluetooth, ki ga za nastavljanje programov, zvokov in druge ukaze ni treba usmeriti proti predvajalniku, podpira pa tudi glasovno iskanje. EON Smart Box prav tako omogoča predvajanje video vsebin z mobilne naprave na televizorju, vključen pa je še z vsebino bogat Video klub z več kot 16.000 privlačnimi naslovi, ki jih lahko uporabniki začnejo gledati na eni napravi, nato pa predvajanje nadaljujejo na drugi – na pametnem televizorju, mobilnem telefonu, tablici ali računalniku.

V paketih EON je na voljo več kot 220 televizijskih programov in več kot 100 radijskih programov, več kot 80 televizijskih programov je v visoki ločljivosti HD, v paketih sta tudi dva televizijska programa v 4K ločljivosti. Uporabniki si lahko zamujene vsebine ogledajo do 7 dni nazaj na vseh programih, aplikacija EON Smart TV pa je vključena v vse pakete. Telemach se ponaša tudi z najhitrejšo internetno hitrostjo v začetnem trojčku, ki v paketu EON LIGHT sega kar do 100 Mbps.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

Apogej Tech, d. o. o.