Računalništvo, telefonija
15.02.2019 10:55

Deli z drugimi:

Share

Naredijo tudi tisto, česar se drugi otepajo

.. Kadar boste pri tiskarju želeli kak zelo poseben izdelek, boste pogosto slišali: "Tega pri nas ne delamo." So pa tudi takšni, ki jim prav posebna želja naročnika pomeni izziv ..
Naredijo tudi tisto, česar se drugi otepajo
Naredijo tudi tisto, česar se drugi otepajo

Podjetja in posamezniki imamo včasih res nevsakdanje želje, pa naj gre za rokovnik, po katerem želimo, da je podjetje prepoznavno, za brošuro, ki vsebuje posebne elemente, ali pa morda za pisemske ovojnice, s katerimi želimo biti opaženi. V družinskem podjetju Media Print Gostič, ki je bilo ustanovljeno leta 1988 in ga zdaj vodi že druga generacija, se bodo potrudili, da vam izpolnijo tudi takšne želje.

Zaradi primerne velikosti podjetja se hitro prilagodijo željam in potrebam kupcev, obenem pa uresničijo raznovrstna naročila. So hitri, fleksibilni in zagotavljajo rešitev za vsako težavo. Zavedajo se, da je potrebno slediti toku časa, zato so podjetje v tridesetih letih močno posodobili.

Manjše količine in prilagajanje naročniku

Tiskajo rokovnike, knjige, revije, brošure, pisemske ovojnice, mape, zloženke, škatle, darilne vrečke in številne druge izdelke. Ubirajo nekakšno vmesno pot med starimi in novimi tehnikami, med offset in digitalnim tiskom, obeh načinov ne ločujejo strogo. Zato tiskajo tudi digitalno in v manjših količinah, sicer pa zagovarjajo večjo kvaliteto tiskanja s tiskarskim strojem. Tiskajo do približno 10.000 izvodov revij, brošur, katalogov ali 200.000 kosov letakov, zgibank, plakatov ipd.

Včasih se posel “zgodi”

Prav zaradi prilagodljivosti in pripravljenosti na izzive pravijo, da se veliko posla “zgodi”, ker se vse tiskarne s specifičnimi in tehnično ali izvedbeno zahtevnimi naročili ne ukvarjajo. Pogosto gre za majhne serije, za knjigoveško dodelavo, kjer je vsak izdelek posebej potrebno še ročno dodelati, da je naročnik zadovoljen.

Primer so recimo pisemske ovojnice, ki jih morajo zložiti, pa nanje še kaj posebnega prilepiti ali posebne zgibanke z dodatnimi elementi. Seveda je potrebno gledati, da se posel splača, a kot pravijo, pogosto kaj naredijo iz ljubezni do dela in zaradi izziva, ki kasneje lahko pripelje tudi kakšno večje naročilo.

Ukvarjajo se tudi z digitalnim tiskom na papir, PVC folije, samolepilne etikete, izdelujejo koledarje, diplome, jedilne liste in podobno. Nanje se lahko obrnete tudi, če potrebujete storitev sitotiska, ker bi radi potiskali plastiko, kovino, steklo, folijo, tekstil …

Kakovost, cena in količina so tri med seboj zelo povezane zadeve, ki jih je vedno treba upoštevati. Vedno se potrudijo, da glede vsega najdejo skupen jezik z naročniki.

Pomagali vam bodo, da boste od ideje prišli do izdelku in ga na koncu tudi dodelali, da boste odšli zadovoljni. Več informacij dobite na njihovi spletni strani www.mediaprint.si ali pa jih kar pokličite. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več