Računalništvo, telefonija
14.11.2019 12:29
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NEC z novo generacijo velikih LCD zaslonov

Informacijski zasloni so lahko idealna rešitev za sejne sobe ali maloprodajne prostore in digitalno oglaševanje. Z njimi dosežemo želeno občinstvo, najnovejša tehnologija pa nam nudi vrsto naprednih možnosti.
V primerjavi s prejšnjo generacijo ta sliko prikazuje v resoluciji 4K.
V primerjavi s prejšnjo generacijo ta sliko prikazuje v resoluciji 4K.

Prav za sejne sobe ali maloprodajne prostore je namenjena nova generacija informacijskih LED zaslonov podjetja NEC. Zasloni so lahko vključeni 16 ur na dan vse dni v tednu.

Slika v 4K in vrsta naprednih možnosti

V primerjavi s prejšnjo generacijo ta sliko prikazuje v resoluciji 4K, zaslon z LED osvetljenim ozadjem pa omogoča večjo ostrino slike, nižjo porabo električne energije in lokalizirano zatemnitev, kar daje večje dinamično kontrastno razmerje. Zagotavlja tudi daljšo življenjsko dobo osvetlitve in lažjo zasnovo za lažji transport, montažo in integracijo. Zasloni imajo seveda vgrajen tudi senzor svetlobe okolice, ki upravlja samodejno zatemnitev, s tem pa dodatno prihranimo še nekaj električne energije.

Profesionalna integracija je obogatena z osnovno funkcionalnostjo RS232, IR in zaklepom tipk ter digitalnim avdio izhodom S / PDIF, zaslon pa se lahko enostavno integrira v profesionalne aplikacije v javnih okoljih.

Tanek, preprost, z integriranim predvajalnikom

Novo generacijo zaslonov odlikuje tudi tanek dizajn in integrirani 10W zvočniki. Zaslon vključuje več standardnih digitalnih in analognih vhodnih signalov za prilagodljivo integracijo v AV infrastrukturo. Še ena odlična lastnost omenjenih zaslonov je, da so zasnovani za preprosto samostojno delovanje zaradi integriranega predvajalnika, zvočnikov in funkcionalnosti razporejanja.

Zasloni so na voljo v različnih velikostih:

E657Q – 65 palcev oziroma 165,1 centimetra

E557Q – 55 palcev oziroma 139,7 centimetra

E507Q – 50 palcev oziroma 127 centimetra

E437Q – 43 palcev oziroma 109,22 centimetra

E327 – 32 palcev oziroma 81,28 centimetra

Več najdete na:

https://www.pcplus.si/racunalnistvo/monitorji/informacijski-public.html?manufacturer=711


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,