04.12.2020 18:23
Posodobljeno 3 leta nazaj.

NEO je odslej za pametne TV-naprave na voljo tudi kot aplikacija

Platforma NEO, ki je v naša življenja z glasovnim upravljanjem prinesla popolnoma novo izkušnjo upravljanja TV-vsebin, je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite. NEO TV Lite je aplikacija za pametne televizorje z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.
NEO je odslej za pametne TV-naprave na voljo tudi kot aplikacija

NEO TV Lite omogoča spremljanje TV- in radijskih programov, vsebin na zahtevo, snemanje in ogled nazaj do 7 dni na do petih različnih napravah (pametne TV-naprave, mobiteli in tablice). V aplikaciji so na voljo TV-programi v optimalni kakovosti s tehnologijo prilagodljivega bitnega toka.

NEO TV Lite je na voljo naročnikom televizije Telekoma Slovenije, ki imajo vsaj en NEO Smartbox, NEO TV Lite pa je omogočen za, na primer, drugo ali tretjo TV-napravo v gospodinjstvu.

Aplikacijo NEO TV Lite uporabniki upravljajo z daljinskim upravljalnikom TV-naprave, ob tem pa je na voljo enaka programska shema iz nabora programov NEO Splet, kot jo uporabnik spremlja v mobilni aplikaciji ali na www.neo.io. NEO TV Lite ne omogoča glasovnega upravljanja vsebin in nakupa filmov v videoteki, tako da naročnik film v videoteki kupi prek NEO Smartboxa, nato pa si ga ogleda prek NEO TV Lite.

Cena programske opcije NEO TV Lite je 1,49 EUR z DDV. Naročilo je možno tudi prek Mojega Telekoma, NEO Smartboxa ali med postopkom vzpostavitve aplikacije NEO TV Lite na pametni TV-napravi.

V Telekomu Slovenije priporočajo, da uporabniki pred naročilom v tržnici aplikacij svojega pametnega televizorja preverijo, ali je NEO TV Lite na voljo, saj lahko nekateri nizkocenovni proizvajalci TV-naprav uporabljajo različice operacijskega sistema Android, ki ni Android TV.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

Seyfor d.o.o.