Računalništvo, telefonija
26.01.2017 11:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova generacija darilnih kartic

Za trgovce uporaba darilno-plačilnega sistema pomeni predvsem poenostavitev izdaje in upravljanja z darilnimi karticami.
Za trgovce uporaba darilno-plačilnega sistema pomeni predvsem poenostavitev izdaje in upravljanja z darilnimi karticami.

Darilne kartice so zelo enostavne za uporabo. Pa vendar z darilno kartico upravljata dve strani – stranka in trgovec. Kakšne prednosti se v novih darilnih karticah skrivajo za slednje?


Se še spomnete ‘zapleta’ z uporabo darilnih bonov? Ko ste morali podarjen znesek v trgovini zapraviti v celoti ali ga celo preseči. Kadar pa nakupov niste opravili v dovolj visoki vrednosti, pa razlike v znesku nikakor niste dobili povrnjene v denarju? Standardna izvedba darilne kartice je nekako presegla to nerodnost. Omogočila je namreč, da uporabnik nanjo naloži želen znesek ter ga potem v ločenih vrednostih tudi po želji zapravi.


Kaj je potem lahko sploh še novega?

Nove darilno-plačilne kartice omogočajo dodatne rešitve – med drugim tudi enostavno plačevanje pri vseh trgovcih, ki so vključeni v izbrani sistem. To pomeni, da lahko ena darilno-plačilna kartica velja v različnih trgovinah, čeprav te niso nujno na isti lokaciji.


Za trgovce uporaba darilno-plačilnega sistema pomeni predvsem poenostavitev izdaje in upravljanja s karticami:

  1. lahko opravljate reden vpogled v dnevne transakcije ali pa transakcije v izbranem časovnem obdobju
  2. učinkovit zaledni sistem omogoča, da napačno zabeležene transakcije enostavno popravite
  3. online sistem omogoča, da lahko do sistema enostavno dostopate od kjerkoli in kadarkoli – potrebujete le spletni brskalnik
  4. integracija z vašim čitalcem črtnih kod izniči potrebo po dodatni strojni opremi ter s tem tudi dodatne stroške

Vas zanima še več? Oglasite se nam na info@identiks.si.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več