Računalništvo, telefonija
08.10.2019 09:13
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novosti na T-2 televiziji

Letošnjo jesen bo T-2 televizija resnično postala televizija nove generacije. Za nami je 15 let razvoja vrhunskih rešitev in pohvalimo se lahko s televizijo prihodnosti, ki je na voljo članom T-2 družine. Uporabniki T-2 televizije bodo namreč od današnjega dne dalje televizijo gledali drugače.
Novosti na T-2 televiziji
Novosti na T-2 televiziji

Z današnjim dnem bomo namreč iz programskih shem odstranili 58 SD programov in jih brezplačno nadomestili z identičnimi HD programi. Uporabniki, tudi tisti z SD TV vmesniki, bodo tako lahko programe spremljali v boljši kakovosti.

Prav tako pa lahko od danes dalje uporabniki T-2 televizije pozabijo na iskanje vsebin na programih in videotekah in lahko televizijo gledajo neposredno z domačega zaslona. Ob vstopu v TV bo imel namreč vsak uporabnik pod lastnim profilom na voljo vsebine, ki so namenjene prav njemu. Na levi strani domačega zaslona bo lahko izbiral med že poznanimi možnostmi: Glej TV, TV programi, Videoteka in Moji posnetki, desno pa bodo po kategorijah razporejene vsebine:

  • Priporočamo (vsebine, ki ustrezajo preteklim gledalskim navadam uporabnika),
  • Ne zamudite (opomnik za prihajajoče vsebine, da jih uporabnik ne bo zamudil),
  • Nazadnje gledano (programi in vsebine, ki si jih je uporabnik ogledal nazadnje).

Ljubitelji TV serij bodo zagotovo navdušeni nad novimi kategorijami, saj bo T-2 televizija priporočala nove serije, ki ustrezajo njihovemu okusu in žanru. V kategoriji Ne zamudite bodo uporabnike vedno pričakala nova nadaljevanja, ki jih še niso pogledali. Prav tako velja za športne navijače, saj bodo prihajajoče tekme našli na enem mestu.

Ena družina, več gledalcev

Vsak družinski član gleda drugačne vsebine. Nekateri prisegajo na znanstveno fantastiko in akcijo, spet drugi na dramo in komedijo. T-2 televizija bo štiri najbolj gledane žanre razporedila po kategorijah, ki bodo prikazane na domačem zaslonu.

Žanrom sledijo še dodatne kategorije:

  • Nazadnje gledano
  • Trenutno najbolj gledano
  • Top oddaje tedna
  • Na mojih programih
  • Šport
  • Za otroke

T-2 televizija vse to omogoča, če si družinski člani ustvarijo svoj profil. Starši ga lahko ustvarijo tudi otrokom in tako zagotovijo razigrano in poučno gledanje televizije za njihove najmlajše. Starša pa si lahko svoj profil ustvarita, da se izogneta tipičnim vsebinam nasprotnega spola.

Priporočeno za vas

Po ogledu T-2 televizija predlaga nadaljnji izbor vsebin. Če je uporabnik zaključil z ogledom filma, bo na seznamu videl predloge, ki žanrsko ustrezajo pravkar pogledani vsebini. Po končanem delu priljubljene serije pa bo T-2 televizija priporočila nov del (če je na voljo) in pa žanrsko podobne serije.

Če ne veste, kaj bi gledali, vprašajte televizijo

Do podobnih vsebin istega žanra lahko uporabnik dostopa kadarkoli. Na domačem zaslonu se enostavno postavi na vsebino, ki jo je že pogledal. Potrdi s tipko OK in pod opisom ga bodo čakali novi predlogi.

Preklopite na program

V kolikor želi uporabnik takoj ob prižigu televizije gledati program, s tipko OK potrdi Glej TV. S puščico desno se prestavi v meni s priporočenimi vsebinami. Domači zaslon se samodejno izklopi po 30 sekundah in preklopi na zadnje predvajani program.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10