Računalništvo, telefonija
16.05.2019 13:26
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ob mednarodnem dnevu svetlobe: pomen svetlobe, osvetlitve in razsvetljave

Ob mednarodnem dnevu svetlobe: pomen svetlobe, osvetlitve in razsvetljave
Ob mednarodnem dnevu svetlobe: pomen svetlobe, osvetlitve in razsvetljave

Schneider Electric, globalni vodja na področju digitalne transformacije v upravljanju z energijo in avtomatizacijo, se je pridružil praznovanju Mednarodnega dneva svetlobe, pri čemer poudarja pomen svetlobe, osvetlitve in razsvetljave ter podpore elektroinštalaterjev v sodobnem življenju.

Mednarodni dan svetlobe, ki se po vsem svetu praznuje 16. maja, je globalna pobuda, ki jo je sprožil UNESCO ob zagonu prvega laserja leta 1960. Pobuda nenehno opozarja na pomen svetlobe in vloge v znanosti, kulturi, umetnosti, izobraževanju, trajnostnem razvoju ter na področju medicine, komunikacij in energije.

Podjetje Schneider Electric nenehno poudarja pomen svetlobe z vidika dostopnosti in razpoložljivosti, za bolj udobno bivanje in življenje, pa tudi za posebno pomembno področje varnosti inštalacij, ki so povezane z razsvetljavo. Ravno v tem segmentu ima primarno vlogo pri spoštovanju elektroinštalacijskih standardov in ustvarjanju varnega okolja v domovih, pisarnah, stanovanjih in stavbnem sektorju prav elektroinštalacijska industrija. S skupnim sodelovanjem in skozi številne aktivnosti te pobude, Schneider Electric vlaga in pripravlja svoje partnerje elektroinštalaterje za bodoče posle, zlasti tiste, povezane s trajnostnim in pametnim bivanjem.

»Kot podjetje skrbimo za celotno verigo – od uporabnikov, preko omrežja partnerjev, distributerjev in elektroinštalaterjev. Elektroinštalaterjem želimo ponuditi več priložnosti za stalno usposabljanje, tako da lahko s pridobitvijo višjih (širših) kompetenc ustvarijo sebi boljše priložnosti za delo in rast poslovanja. Hkrati našim uporabnikom nenehno komuniciramo prednosti energetske učinkovitosti in optimizacije, z nadzorom in upravljanjem virov in stroškov,« je ob tej priložnosti poudaril generalni direktor podjetja Schneider Electric za Hrvaško, Slovenijo in Bosno in Hercegovino Ivan Paić.

V sodelovanju s svojimi distributerji, Schneider Electric izvaja odprte delavnice za izobraževanje elektroinštalaterjev. Njegovi strokovnjaki za digitalne rešitve jih pripravljajo za izzive prihodnosti in pametno bivanje. Delavnice so brezplačne in vsebujejo številne konkretne primere iz prakse, kot so uporaba novih IoT tehnologij in daljinskega upravljanja, da bi elektroinštalaterji dejansko izboljšali svoje delo in dvignili svojo storitev na višjo raven.

Da bi dodatno pomagali elektroinštalaterjem in vsem svojim distributerjem in partnerjem, je Schneider Electric poskrbel, da skozi mobilno aplikacijo mySchneider zagotovi dostop do aktualnih informacij o izdelkih, rešitvah, orodjih, konfiguratorjih in kompletni uporabniški podpori na področjih energetike in avtomatizacije.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več