Računalništvo, telefonija
29.11.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Oblikujte, naročite, prejmite na dom

.. Oblikovanje fotoknjig, koledarjev, morda le naročanje fotografij - to bi lahko bil danes "velik projekt", če ne bi obstajale rešitve, ki nam vse olajšajo, poleg tega pa nudijo vrhunsko uporabniško izkušnjo ..
Oblikujte, naročite, prejmite na dom
Oblikujte, naročite, prejmite na dom

V časih, ko moramo dvakrat pomisliti in preveriti, ali se lahko odpravimo do fotografa in ali sploh lahko obratuje, je še kako pomembno, da lahko tovrstne storitve naročimo prek spleta. Ne gre le za fotografije, oblikujemo lahko namreč foto knjige, koledarje in še vrsto drugih izdelkov. Nezadržno se bliža tudi praznični čas, ko bomo to znali ceniti še bolj kot običajno. Zakaj ne bi za darila poskrbeli že danes.

Preglednost in vrhunska uporabniška izkušnja

Spoznajte nov sistem naročanja, ki vas bo navdušil s preglednostjo, novimi funkcijami, uporabnikom prijaznimi rešitvami in hitrostjo.

V podjetju Digifot so poskrbeli, da boste lahko oblikovali popolno foto knjigo, ne da bi to od vas terjalo poseben napor. Z njihovo rešitvijo za naročanje foto produktov bo to opravilo odslej izjemno lahko in hitro. Z urejevalnikom so pohitrili tudi navigacijo na strani in sam nakup.

Pa na hitro poglejmo, kako poteka oblikovanje. Preko uporabniško izpopolnjenega konfiguratorja lahko stranka do potankosti oblikuje izdelek. Na spletni strani so za oblikovanje foto knjig za začetek dodali veliko tematskih predlog, da bo vsakdo našel pravo zase. Uporabnikom tako olajšajo delo in jim pomagajo do lepšega izdelka. Nato lahko uporabnik določi tip platnic in način vezave foto knjige, pa tudi vrsto papirja, velikost listov in število strani. Konfigurator seveda sproti računa ceno glede na vaše želje in vam jo tudi prikaže. Nato vam ostane le še, da naložite svoje fotografije, jih po svoje oblikujete in razporedite ter po želji poleg pripišete besedilo. Možnosti oziroma kombinacij, ki vam jih konfigurator ponudi, je neskončno.

Po naročilu pa v udobju svojega doma počakate, da vam poštar dostavi vašo »kreacijo«. Smo že omenili, da je foto knjiga lahko izvrstno darilo? Naj spomini ostanejo večni.

Če povzamemo, gre za izboljšano uporabniško izkušnjo in nove konfiguracijske funkcije, ki pohitrijo naročanje in ga spremenijo v užitek.

Priljubljeni koledarji

Koledar je zagotovo darilo, ki vsak dan znova pričara nasmeh na obraz: stenski, namizni ali tak za v žep. Izbira je vaša, za izvedbo pa bodo poskrbeli v podjetju Digifot.

Tudi tu lahko izberete eno izmed grafičnih predlog in jo oblikujete po svoji želji. Enostavno lahko dodajate fotografije, spreminjate njihovo postavitev, spreminjate obliko koledarja ter celo izpostavite pomembne dogodke, kot so rojstni dnevi ali obletnice. Enostavno jih označite z barvo po svojem okusu. Tako nikoli več ne boste pozabili na pomemben dogodek.

Torej: izberite temo in začnite z oblikovanjem. Dodajte najljubše fotografije iz računalnika ali drugih virov, kot je recimo Facebook. Dodajte in označite posebne datume, kot so rojstni dnevi ali obletnice. Preostane vam le še, da zaključite naročilo. Vaš unikaten koledar bo pripravljen 1, 2, 3.

Še kup drugih možnosti

Digifot vam poleg foto knjig in koledarjev nudi tudi razvijanje fotografij različnih formatov, pa stenski dekor, foto platna in podobno. Da bo vaš dom sijal v domačnosti. Pestrost ponudbe pa se tu ne konča, saj lahko naročite personalizirane voščilnice s fotografijami po vaši želji. Ali pa na primer rokovnik.

Vse to lahko naročite prek zares enostavnega vmesnika, ki vas bo vodil po korakih in vam pomagal ustvariti najlepša darila zase in za svoje najbližje. Poleg tega boste vse lahko opravili iz domačega naslanjača.

Več najdete na digifot.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več