Računalništvo, telefonija
04.10.2013 05:04

Deli z drugimi:

Share

Obvladovanje poslovne uspešnosti

Genisovi inovativni informacijski rešitvi e-Panel za spremljanje uspešnosti pri projektnem vodenju in e-KPI za spremljanje uspešnosti v različnih delovnih postopkih izboljšujeta vodenje v podjetjih, finančnih ustanovah in v javni upravi.
Obvladovanje poslovne uspešnosti
Obvladovanje poslovne uspešnosti

Genis je poslal na trg dve novi informacijski rešitvi za spremljanje uspešnosti v delovnih postopkih in poslovnih procesih. Rešitev e-Panel je namenjena poenostavitvi obvladovanja uspešnosti v projektnih organizacijah, druga rešitev e-KPI pa omogoča vzpostavitev ključnih kazalnikov uspešnosti v različnih procesih, kot so razvoj novih izdelkov, obvladovanje kakovosti ter spremljanje prodaje, nabave ter izvajanja delovnih nalog. Ena glavnih prednosti Genisovih novosti je cenovna ugodnost in hitra uvedba, brez investicij v nove tehnologije za poslovno poročanje in zahtevnih integracijskih projektov.

Namenjeno izboljšanju vodenja

Genis je s ponudbo e-Panela in e-KPI potrdil, da ostaja v vrhu razvoja informacijskih rešitev za okolje IBM Lotus, ki ga danes za podporo delovnim postopkom na različnih segmentih poslovanja še vedno uporablja velik del slovenskih velikih podjetij, finančnih ustanov in javne uprave. »Novi rešitvi predvsem izboljšujeta vodenje, saj omogočata enostaven pregled nad ključnimi parametri uspešnosti ter hitro ugotavljanje vzrokov v primeru odstopanj, prek vrtanja v globino,« je povedal Janko Štefančič, direktor Genisa.

Z uvedbo e-Panela in e-KPI organizacije lažje uvedejo ciljno vodenje, ki se je v zadnjih letih izkazalo za enega najbolj uspešnih vodstvenih pristopov. »Obe rešitvi je možno prilagoditi različnim vodstvenim in operativnim ravnem, kar omogoča lažji nadzor nad uresničevanjem strategije in z njo povezanih ciljev, ki so postavljeni za vsako raven posebej,« je še pojasnil Štefančič.

Najsodobnejše mobilne tehnologije

V Genisu so pri razvoju e-Panela in e-KPI uporabili vse najnovejše tehnologije in lastne programske rešitve za obdelavo in vizualizacijo podatkov v okolju IBM Lotus, kar uporabnikom zagotavlja prilagoditve glede aplikativnih in poslovnih zahtev, vključno s stalnim mobilnim dostopom. Vodstvenim zaposlenim so tako omogočili spremljanje vseh ključnih parametrov v realnem času, na njihovi priljubljeni mobilni napravi, od iPada do tablic z Androidom.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem JARES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri JARES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem JARES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več