Računalništvo, telefonija
26.07.2020 14:39

Deli z drugimi:

Share

AOC predstavlja 31,5″ premijski monitor U32U1 – zasnovan s strani Studio F. A. Porsche

Dobitnik nagrade Red Dot Design Award 2019 sedaj v trgovinah. Zaslonski specialist AOC ponosno predstavlja U32U1, 31,5-palčni (80 cm) profesionalni monitor. Rezultat kombinacije drznega dizajna, ki ga je prispevala svetovno znana oblikovalska agencija Studio F. A. Porsche in AOC-jeve vrhunske zaslonske tehnologije.
AOC U32U1
AOC U32U1

Design by Studio F. A. Porsche” je sinonim za prefinjeno in izpopolnjeno zasnovo izdelkov, ki jo občuduje ves svet – zato ne preseneča, da je ta 4-stranski brezokvirni zaslon prejel prestižno nagrado Red Dot Design Award. Ta vrhunski poslovni monitor z ločljivostjo 4K in VESA DisplayHDR 600, namenjen predvsem oblikovalsko zavednim in zahtevnejšim domačim uporabnikom, je sedaj na voljo.


U32U1 – drzen, nagrajen dizajn za profesionalno uporabo

Monitor U32U1 takoj osupne z svojim izjemnim dizajnom, ki ga je zasnoval eden najbolj priznanih oblikovalskih studijev, Studio F. A. Porsche, zato ni presenetljivo, da je bil okronan z nagrado Red Dot Design Award.

S spreminjajočim se dojemanjem poklicnega in zasebnega življenja ljudje vse bolj postavljajo pod vprašaj strogo razlikovanje med izdelki, namenjenimi profesionalni in osebni uporabi. Zasnova U32U1 odraža prav to. Namenjen je uporabnikom z visokimi estetskimi zahtevami in vključuje trende v klasičnem oblikovanju pohištva. Stojalo v obliki cevastega stativa ustvarja vizualno lahkotnost in omogoča izstopanje v katerem koli okolju in uporabi.

Odlikujejo ga tudi druge vrhunske oblikovne značilnosti: 4-stranski zaslon brez okvirja, tanek, nagibljiv in vrtljiv zaslon sedi na svojem svetlečem kovinskem stativu, ki ga je mogoče nastaviti po višini do 120 mm. Aluminijasta hrbtna plošča z zaobljenimi vogali, na kateri so nameščeni kabelski priključki, ustvarja lep kontrast temno sivemu ravnemu zadnjemu pokrovu. Prava funkcionalna novost je, da ta plošča ostane v istem položaju, ko se zaslon zasuka v pokončni položaj (funkcija vrtenja), tako da kabli ostanejo na istem mestu. Za večjo prilagodljivost ima zaslon tudi VESA podporo za namestitev na zunanja stojala ali stenske nosilce.

Odlična zmogljivost za profesionalne zahteve

Izjemno velik 31,5-palčni (80 cm) zaslon IPS je opremljen z briljantno 4K UHD ločljivostjo (3840 x 2160 slikovnih pik). Zahvaljujoč skladnosti s standardom VESA Display HDR600, zaslon prinaša 10-bitno barvno globino, kar ima za posledico 1,07 milijarde barv. Slike so sijajne z impresivnim kontrastom in barvami od svetleče bele do najgloblje črne barve. Zaslon pokriva 135% sRGB, 100% AdobeRGB in 98% barvnega prostora DCI-P3, zato je idealna izbira za profesionalce in navdušence nad videom in fotografijo ter oblikovalce.

Dobro povezan z USB-C

Poleg priključka DisplayPort 1.4 ima ta monitor tudi HDMI 2.0 ter vrata USB-C in vozlišče USB 3.2. Povezava USB-C ponuja alternativni način DisplayPort za prenos video signalov visoke ločljivosti iz prenosnika ali drugega računalnika. USB napajanje lahko hkrati napolni baterijo prenosnega računalnika do 65 W, prenos podatkov USB 3.2 pa zagotavlja bliskovit prenos podatkov.

“Odlična kombinacija vrhunske tehnologije in izjemen dizajn je tisto, kar naredi naše nove monitorje, razvite v sodelovanju s Studio F. A. Porsche, nekaj zares posebnega,” je povedal Stefan Sommer, direktor trženja in poslovnega managementa za Evropo. “Po velikem uspehu naših prvih skupno izdelanih monitorjev pred dvema letoma sem vesel, da lahko sedaj predstavimo nov model, ki se odlikuje z svojim izjemnim dizajnom.”

“V podjetju AOC smo našli popolnega partnerja, ki ne samo da deli tehnologijo, temveč tudi krepi naše prizadevanje za prefinjen in izpopolnjen dizajn. Vzajemno razumevanje kakovosti in zmogljivosti nam omogoča, da ustvarimo vrhunske izdelke, ki ustrezajo najvišjim tehničnim in estetskim standardom,” je povedal Christian Schwamkrug, direktor oblikovanja v studiu F. A. Porsche.

AOC U32U1 je že na voljo po priporočeni prodajni ceni 959 EUR.


Več informacij o monitorjih AOC: https://eu.aoc.com/en/monitors

in pri pooblaščenemu uvozniku, prodajalcu in serviserju AOC monitorjev: PC H.AND d.o.o., IOC Trzin, www.pchand.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več