28.10.2020 22:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Oddworld: New ‘n’ Tasty – svojevrsten postapokaliptično satiričen svet

Oddworld: New 'n' Tasty - svojevrsten postapokaliptično satiričen svet

Oddworld je svojevrsten postapokaliptično satiričen svet, v katerem mesnati merjaščevci v globinah vesolja nosate človekolikeže Mudokone izkoriščajo kot suženjsko delovno silo. Eden najboljših naslovov v seriji je Abe’s Odyssey, ki so ga prenovili pod imenom New ‘n’ Tasty in je zdaj na razpolago za Nintendo Switch. Junak Abe mora pobegniti iz temačne tovarne, kjer gara z drugimi Mudokoni. Igramo v pogledu s strani, finta pa ni le v veščem upravljanju z Abeom. Dolgoudi možic je namreč šibek in počasen, zato pride boj le redko v poštev. Namesto tega je igranje polno tiholazenja in ogibanja smrtonosnim objektom ter pastem. Nemalokrat je treba mimo ovir spraviti druge Mudokone, vendar je to drugoten cilj, ki vodi do boljšega konca. Slabšega dobimo, če smo sebični in se osredotočimo predvsem na Abea, ki je malce kasneje sposoben miselno nadzorovati stražarje in jih prisiliti k hoji v krvavo smrt pod prešami. Predelava predelave na Switchu je dobra, med drugim je tu hitro snemanje položaja, in kdor še ni izkusil te precej edinstvene miselne arkade, naj jo vsekakor vpogleda!

Oddworld: New ‘n’ Tasty in Oddworld: New ‘n’ Tasty – Limited Edition na voljo za Nintendo Switch.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

GS1 Slovenija