Računalništvo, telefonija
10.05.2019 10:20
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odličen prenosnik DELL Latitude E5450 po zelo razumni ceni

Potrebujete nov prenosnik, ker je vaša stara naprava svoje že odslužila? Če za nov računalnik niste pripravljeni seči globoko v žep, pa bi vseeno želeli čimbolj kakovostno napravo, je vredno razmisliti o rabljenem računalniku, ki za zelo razumno ceno ponuja veliko.
Prenosnik DELL Latitude E5450 je lahek in tanek.
Prenosnik DELL Latitude E5450 je lahek in tanek.

Prenosnik DELL Latitude E5450 se lahko pohvali z odličnim procesorjem Intel Core i5 5. generacije ter Intel HD Graphics grafično kartico. Z 8 GB RAM-a oziroma sistemskega pomnilnika ter 256 GB SSD diskom poskrbi za nemoteno delo kjerkoli in kadarkoli. Je lahek in tanek ter zato kot nalašč, če prenosnik nenehno prenašate.

Osvetljena tipkovnica, 3x USB 3.0 …

Rabljen prenosnik DELL Latitude E5450 krasi zaslon HD LED AG Display, velikosti 35,6 centimetra oziroma 14 palcev. Ob tem je največja ločljivost zaslona 1366×768 slikovnih točk. Prenosnik ima nameščen operacijski sistem Windows 10 Home in je pripravljen za takojšnjo uporabo.

Prenosni računalnik DELL Latitude E5450 ima tri USB 3.0 vhode, spletno kamero, Wi-Fi, HDMI vhod, čitalec kartic, opremljen je tudi z Bluetoothom in 1x VGA. Razveselil vas bo tudi z osvetljeno tipkovnico, ki pride vedno prav, predvsem pa ob slabših svetlobnih pogojih.

Na prenosnik je že naložen operacijski sistem Windows 10 Home, v Poceni PC pa vam nanj ob doplačilu lahko namestijo Microsoft Office pakete, antivirus, nudijo pa tudi lasersko gravuro slovenskih znakov, saj je tipkovnica tujega izvora. Omenjeni prenosnik ima 12 mesecev garancije, poleg tega pa lahko doplačate še dodatno garancijo.

Rabljeno? Brez skrbi

Čeprav gre pri prenosniku DELL Latitude E5450 za rabljen računalnik, je to prenosnik business kvalitete. Povečini so na trgu zaradi lizing pogodb, ki zavezujejo velika tuja podjetja, da opremo po določenem obdobju zamenjajo. Ti računalniki so izredno zmogljivi, lahko pa imajo tu pa tam kakšno prasko na ohišju, ki pa ne vpliva na njihovo delovanje.

Za več informacij obiščite https://pocenipc.com/dell-latitude-e5450-11491


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več