Računalništvo, telefonija
18.06.2019 08:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična ponudba računalnikov za pridne šolarje

Odlična ponudba računalnikov za pridne šolarje
Odlična ponudba računalnikov za pridne šolarje

Prvi vročinski val že nakazuje na prihod poletja in zaključek šolskega leta. To je čas, ko otroke nagradimo za vložen trud med šolskim letom. Nakupi pa so danes pogosto povezani s priljubljenimi tehnološkimi napravami.

Zato, da ne izgubljamo časa, so v podjetju ANNI v ta namen tik pred poletjem pripravili KATALOG s ponudbo za opisane primere. Zakaj bi zapravljali čas in na koncu morda celo izbrali izdelek, ki ni optimalen, če so v podjetju Anni specialisti za računalnike. V katalogu najdete odlične naprave po izjemnih cenah. Glede na to, da je začetek poletnih počitnic, so se osredotočili na gaming računalnike in opremo.

Na naslovnici izpostavljajo gamerski računalnik ANNI GAMER Extreme s procesorjem Intel Core i7-9700k, 16 GB delovnega pomnilnika ter grafično kartico GeForce TX 2080. S kodo FREE nudijo tudi brezplačno dostavo za čisto vse izdelke.

Ceno so znižali tudi prenosnemu računalniku ACER Predator Helios 300 s 43,9-centimetrskim zaslonom in procesorjem Intel Core i7-8750H, delovnim pomnilnikom 8GB in 256 GB SSD diskom. Odlična izbira je tudi osebni računalnik ANNI GAMER Advanced s procesorjem AMD Ryzen 5 2600X, z 8GB delovnega pomnilnika in 500 GB SSD diskom. V tokratni ponudbi so izpostavili tudi slušalke Logitech G430, pa miško Logitech G402 in podlogo za miško COUGAR GAMING CONTROL 2 M. Potem je tu še nebleščeč monitor ASUS VG248QZ diagonalo 61 centimetrov in še vrsta drugih odličnih izdelkov.

Nudijo strokovno podporo in servis, da bo vedno vse delovalo tako, kot mora. Če želite odlična darila za najbližje, vam torej priporočamo, da prelistate njihov poletni katalog.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več