03.12.2019 14:51

Odslej v Ljubljani in Mariboru novi študijski programi

.. Računovodstvo je ključna sestavina vsakega podjetništva. Pojavi se skupaj z začetki podjetništva in ostaja do danes ena najpomembnejših informacijskih dejavnosti. Tako bo ostalo tudi v prihodnje ..
Odslej v Ljubljani in Mariboru novi študijski programi

Vas zanima računovodstvo? Zastrižete z ušesi, ko kdo omeni forenzične preiskave v financah in računovodstvu? Visoka šola za računovodstvo in finance (VŠR) je edina šola v Sloveniji, ki ponuja akreditirani program CPP (certificiran preiskovalec prevar na področju financ in računovodstva), program CPR (certificiran poslovodni računovodja) in izvaja magistrski program forenzičnega računovodstva.

Visoka šola za računovodstvo in finance vam omogoča postopno odkrivanje plasti računovodstva in tako vstop v svet podjetništva. Opravljali boste najatraktivnejši poklic sodobnega časa: Forenzične preiskave v financah in računovodstvu.

Prepozno za študij – nikoli!

Dodatna certificirana znanja postajajo poleg osnovne izobrazbe pomemben dejavnik za zasedbo delovnih mest, ki zahtevajo strokovno odličnost v financah, revizijskih družbah, računovodstvu, organih pregona, davčnih uradih, varnostnih službah pri ključnih poslovnih subjektih.

Z visoko šolo za računovodstvo in finance boste lahko uresničili svoje sanje.

Magistrski program forenzičnega računovodstva

VŠR je edina v Sloveniji, ki izvaja magistrski program forenzičnega računovodstva. Magistrski program »Forenzične preiskave v financah in računovodstvu« nadgrajuje in povezuje znanja s področja računovodstva, poslovodstva, davkov, ekonomije, kriminalistike in podobno. Namen programa je omogočiti študentom pridobiti nekatere ozko strokovne vsebine ter mnogo znanja, ki omogoča visoko kakovostno delo na področju financ in računovodstva, pri presojanju – ocenjevanju resničnega in poštenega obravnavanja gospodarskih kategorij v poslovnih listinah, poslovnih knjigah, poročilih za poslovne, nadzorne, sodne in druge potrebe. Diplomanti se bodo naučili vseh znanj in bodo usposobljeni tudi za samostojno opravljanje strokovnih, svetovalnih, organizacijskih, vodstvenih, nadzornih in upravljavskih funkcij za širše področje financ.

Študij se bo izvajal v Ljubljani in Mariboru

Od januarja 2020 naprej bo VŠR izvajala informativne dneve, kjer vam bodo predstavili šolo in izobraževanja, ki jih ponujajo.

Svoje poslanstvo uresničujejo z aktivnostmi, s katerimi spodbujajo študente k intelektualni radovednosti in akademski odličnosti ter jim omogočijo širok vpogled v poslovni svet in poslovanje, ki je temelj za dobro računovodstvo.

Študentje VŠR so opremljeni s spretnostmi, ki jih potrebujete, da postanete celostni finančni svetovalec, s čimer si omogočite dobra izhodišča za karierno in profesionalno rast. Dosegajo odlične rezultate na državnih in mednarodnih tekmovanjih ter v okviru financiranja projektov razvijajo s strokovnjaki inovativne rešitve za prakso.

VŠR prav tako vabi, da se jim pridružite pri raznih delavnicah, seminarjih in praktikumih z raznimi vsebinami.

Skozi vse leto izvajajo praktične delavnice in seminarje. V novembru in decembru se izvajajo na primer: praktična delavnica Sestavimo izkaz denarnega toka s pripomočkom; Pravilnik o računovodstvu za gospodarske družbe; praktikum knjigovodenja I.-IV. in druge.

Sporočite jim, če želite prejemati obvestila VŠR-ja: prijava@vsr.si (P.R.)

Poudarki:

• Zagotovljen študij v Mariboru in Ljubljani;
  • Edini v Sloveniji imajo akreditiran program CPP (certificiran preiskovalec prevar) in CPR (certificiran poslovodni računovodja);
  • Edina šola, ki izvaja magistrski program forenzičnega računovodstva;
  • Povezava VŠR: https://www.vsr.si/

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več