Računalništvo, telefonija
11.06.2019 09:30

Deli z drugimi:

Share

Olajšajte si vsakodnevno čiščenje prostorov z brezžičnimi in robotskimi sesalniki blagovne znamke Xiaomi

Olajšajte si vsakodnevno čiščenje prostorov z brezžičnimi in robotskimi sesalniki blagovne znamke
Xiaomi
Olajšajte si vsakodnevno čiščenje prostorov z brezžičnimi in robotskimi sesalniki blagovne znamke Xiaomi

Ko razmišljate o blagovni znamki Xiaomi, se ljubitelji pametnih telefonov takoj asocirate na priznane, a cenovno ugodne pametne telefone, ki so v zadnjih leti vedno bolj priljubljeni med potrošniki. Ne vedo pa vsi, da Xiaomi proizvaja tudi robotske in pokončne vakumske sesalnike, vedno bolj priljubljene modele z imeni podznamk Jimmy, Roidmi, Viomi, Roborock in Dreame, katere vam danes tudi predstavljamo. Brezžični sesalniki, pa tudi robotski sesalniki so nedvomno dobra izbira za vse, ki želite imeti svoj dom ali pisarno, kjer delate, vedno čisto.

Če vam pri sesanju klasični žični sesalnik nagaja zaradi svoje nepraktične oblike, v kable pa se večkrat zatikate, prenašanje po stopnicah vam pa že dela sive lase, so potem pokončni brezžični vakuumski sesalniki Xiaomi zagotovo sesalniki, v katere se boste zaljubili. Brezžični akumulatorski sesalnik Xiaomi omogoča učinkovito in enostavno sesanje, ne da bi se utrudili, saj je lokacija njegove najtežje komponente pri ročaju. Zmogljivi motor temeljito premaga tako fini prah, pršice kot tudi večjo umazanijo, zmogljiva litijeva baterija pa vam bodo nudila dolgo avtonomijo sesanja z enim samim polnjenjem. Zaradi svoje multifunkcijske oblike 2v1 je vsakodnevno čiščenje prostorov še enostavnejše. Na enostaven način boste lahko klasičen pokončni sesalnik preoblikovali v prenosni ročni sesalnik za preprosto sesanje tudi manjših površin ali avtomobila. Priloženi sestavljivi komplet več različnih pripomočkov vam bo zagotovo več kot prav prišel za čiščenje različnih področij, tudi stropov, posteljnine, zaves ter vogalov ali stopnišč. Tudi čiščenje samega sesalnika je enostavno. Z enostavnim pritiskom gumb za sprostitev posode za nabiranje umazanije, boste lahko umazanijo odvrgli neposredno v koš za smeti, ne da bi se umazanije dotikali. Ko pa boste delo končali, bo sesalnik s priloženim specifičnim stojalom vedno praktično shranjen in spravljen, obenem pa že napolnjen in pripravljen na naslednje delo.

Predlagamo vam spodaj izbrane brezžične sesalnike, sedaj v znižani ponudbi v spletni trgovini Mishop:

Za vse, ki pa za čiščenje nimate časa, vam predstavljamo pametne robotske sesalnike Xiaomi, ki bodo čiščenje zanesljivo opravili namesto vas!

Naj naštejemo nekaj prednosti. Xiaomijevi pametni robotski sesalniki imajo zagotovo nepremagljivo kartiranje prostora oziroma doma ali pisarne, ki jo želite posesati. Za izračun sesalne poti Xiaomi robotski sesalniki uporabljajo poseben SLAM algoritem za lokalizacijo in kartiranje v realnem času, tako se lažje izognejo oviram, kot so stopnice, stoli, omare in drugi predmeti. S svojim zmogljivim motorjem in zmogljivo baterijo bodo trmasto in zanesljivo očistili tudi večje površine. Inovativni pametni sesalniki se bodo prav tako v primeru, da bi se baterija prehitro izpraznila, zapomnili zadnjo lokacijo sesanja, se sami vrnili v polnilno postajo, se napolnili in nadaljeval svoje delo kasneje.

Upravljanje sesalnikov Xiaomi je zagotovo enostavno, saj jih lahko upravljate tudi preko telefona. S pomočjo mobilne pametne aplikacije boste enostavno preverili stanje čiščenja v realnem času, nastavili cone ter urnike in tudi željene načine čiščenja. Za najbolj zahtevne uporabnike, ki želijo še bolj temeljito čiščenje prostora, boste z izbiro naprednejšega robotskega sesalnika imeli tudi to na voljo z sesalnikom modela Roborock 2.generacije ter Viomi V2 . Najprej bo sesalnik prostor posesal, nato pa tla še temeljito obrisal in tako učinkovito in zanesljivo opravil svoje delo. S svojim dovolj velikim rezervoarjem za vodo, vam med postopkom čiščenje tudi ne bo potrebno dodajati vode.

Spodaj predlagamo izbrani robotske sesalnike , sedaj v znižani ponudbi v spletni trgovini Mishop:

Vsi omenjeni sesalniki imajo dve leti garancije.


Pripravljeni na več prostega časa?


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IMEDIA GSM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IMEDIA GSM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

MIshop

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IMEDIA GSM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več