Računalništvo, telefonija
24.03.2020 15:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ona-on.com v času epidemije zaradi navala uporabnikov nadgrajuje infrastrukturo

.. Povsod po svetu je v zadnjem tednu zaznati velik porast uporabe aplikacij in storitev za spletno spoznavanje, kako tudi ne? Zmenki v živo so praktično prepovedani, ljudje pa smo #ostalidoma s telefoni in računalniki v roki ..
Ona-on.com v času epidemije zaradi navala uporabnikov nadgrajuje infrastrukturo
Ona-on.com v času epidemije zaradi navala uporabnikov nadgrajuje infrastrukturo

Pri ona-on.com pravijo, da ni toliko problem v številnih novih uporabnikih, kot v tem, da se je močno povečal obseg uporabe pri vseh. Če smo včasih na ona-on.com pogledali po 10-krat dnevno, je to zdaj 100-krat, kar pomeni 10-kratno dodatno obremenitev infrastrukture.

Kako je epidemija spremenila dinamiko spletnega spoznavanja?

  • Znatno povečan obseg uporabe, blizu 100.000 aktivnih uporabnikov na ona-on.com.
  • Daljše dopisovanje in spoznavanje prek spleta, namesto zmenkov v živo.
  • Povečan obseg klepetov, pošiljanja slik, avdio in video pogovorov.


Avdio in video zmenki namesto fizičnih
Medtem ko nekateri še vedno prakticirajo domnevno varne zmenke v živo in se dobijo na sprehodu, namesto v lokalu na kavi, je verjetno samo vprašanje časa, kdaj bo tudi to prepovedano, ostajamo torej na spletu.

V času, ko so fizična srečanja omejena, je smiselno, da nadgradimo dopisovanja še s klici in kasneje z video pogovorom prek spleta.


Na ta način se dejansko virtualno družimo in poleg dopisovanja zaznavamo govorico telesa, barvo glasu, humor, gestikulacije ipd., kar je presenetljivo dober približek zmenka v živo.


Ocenimo torej, ali se bomo po zaključku domačega pripora dejansko srečali tudi v živo.


Čas za nove veščine spletnega spoznavanja

Samski imajo priložnost, da pregledajo VIDEO knjižnico znanja, preverijo na stotine zgodb parov, ki so se spoznali na ona-on.com in preletijo priročnike, kako najhitreje do uspeha. Vse omenjeno najdete na ONA-ON.COM/MAGAZIN.

Če v tem obdobju iščete ljubezen, vsekakor obiščite ona-on.com, ki je nedavno postal NAJ servis za spletno spoznavanje v Sloveniji (Raziskava Valicon, januar 2020), poleg tega pa je ona-on.com tudi NAJ mobilna aplikacija v Sloveniji – WebSi Prvak (2018).

Pozor, mobilna aplikacija ona-on.com deluje na spletu (PWA), tako da vtipkate ona-on.com kar v brskalnik vašega pametnega mobilnega telefona in ne iščete aplikacije po “app storih”. Seveda pa lahko začnete tudi na računalniku, prenosniku ali tablici.


Ona-on.com je vodilni portal za spletne zmenke

Nedavna raziskava Valicon (Intimne zveze in moč in percepcija znamk spletnih servisov za intimne zmenke, januar 2020) je pokazala, da je ona-on.com prva izbira samskih Slovencev, ki iščejo resno zvezo.


Ona-on.com je najbolj prepoznavna blagovna znamka na področju zmenkov, ki je v očeh Slovencev izrazito usmerjena v resne zveze in je pri tem tudi najbolj uspešna. Samski, ki iščejo sorodno dušo na ona-on.com še posebej cenijo zasebnost, varnost ter dobro pomoč in podporo pri iskanju partnerja.


Preverite brezplačno in brez obveznosti
Če bi preizkusili spletno spoznavanje na ona-on.com tudi vi, naredite to v teh dneh popolnoma brezplačno in brez obveznosti.

Ko boste po brezplačni registraciji v celoti izpolnili profil na ona-on.com, novi uporabniki prejmete tudi lepo darilo, tako da investicija v spletno spoznavanje ne bo noben problem.

Prejeli pa boste tudi dostop do številnih izobraževalnih vsebin, kjer se enostavno podučite, kako najhitreje do spletnih zmenkov in pravega partnerja s pomočjo ona-on.com

Začnite tukaj: ona-on.com/registracija

Ona-on.com dejstva in številke:

  • najboljši servis za zasebne stike v Sloveniji (Valicon, 2020),
  • najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji – WebSi Prvak 2018,
  • več kot 25.000 parov, več kot 100.000 aktivnih iskalcev.



Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več