Računalništvo, telefonija
18.10.2019 11:00

Deli z drugimi:

Share

One Identity številka ena za upravljanje in administracijo identitet

Rešitve One Identity so vodilne na področju upravljanja digitalnih identitet.
Rešitve One Identity so vodilne na področju upravljanja digitalnih identitet.

Vodilno podjetje na področju upravljanja digitalnih identitet One Identity je že drugo leto zapored prejelo prestižen naziv vodilnega podjetja na področju urejanja in administracije identitet v letnem poročilu »2019 Gartner Magic Quadrant for Identity Governance and Administration«.

Posebej izstopal One Identity Manager

Med vsemi rešitvami podjetja One Identity je še posebej izstopala rešitev za učinkovito upravljanje identitet in dostopov – One Identity Manager. Ta namreč zmanjša varnostna tveganja organizacij, nadzira uporabnike in priviligirane račune, upravlja identitete, ščiti dostop do podatkov ter omogoča upravljanje identitet in dostopov tistim posameznikom, ki skrbijo za poslovanje organizacij.

Strokovnjaki podjetja Gartner so poleg rešitve One Identity Manager pod drobnogled vzeli tudi One Identity Starling. Tu gre za oblačno storitev, ki omogoča upravljanje z aplikacijami v oblaku, pri čemer gre seveda za upravljanje z uporabniškimi računi. Poleg tega lahko to rešitev brez težav povežemo s programsko opremo One Identity Manager, kar še dodatno izboljša upravljanje identitet.

Več informacij o letnem poročilu »2019 Gartner Magic Quadrant for Identity Governance and Administration« je na voljo na spletni povezavi https://www.oneidentity.com/whitepaper/gartner-has-named-one-identity-a-leader-in-its-2019-mq-for-identity-go8140712/. Za prenos poročila se bo potrebno predhodno registrirati, celoten postopek pa je hiter in enostaven.

Za več podatkov o rešitvah se obrnite na podjetje ADM-Adria. Podjetje ADM-Adria je Platinum+ partner proizvajalca rešitev One Identity.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več