Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

14.02.2019      7:00
Ricoh

Pametne, preproste in varne večnamenske naprave

Ricoh je napovedal predstavitev prve serije pametnih naprav (Intelligent Devices), s katerimi bo zadovoljil stalno spreminjajoče se potrebe današnjih digitaliziranih delovnih mest.

Ponudba je del Ricohovega novega pristopa Dynamic Workplace Intelligence (Ricohove inteligence dinamičnih delovnih mest) in vključuje novo Always Current Technology (vedno aktualna tehnologija), ki zagotavlja, da se tehnične zmogljivosti izdelkov razvijajo vzporedno z zahtevami strank.

Nadgradnja v trenutku, ko pride na trg

Platforma Ricoh Always Current Technology ljudem omogoča, da so učinkovitejši in delajo pametneje s pomočjo tehnologije, ki zagotavlja razširljivost, varnost, trajnost in obenem preprostost. Uporabniki lahko na naprave prenesejo in namestijo nove aplikacije in funkcije ter tako zagotovijo njihovo popolno prilagodljivost. Platforma omogoča digitalnim delovnim mestom, da svoje zmogljivosti prilagajajo najnovejšim potrebam, hkrati pa popolnoma ohranijo varnostne funkcije in programsko opremo.

Omogoča takojšen dostop do nadgradenj v trenutku, ko te pridejo na trg, kar odpravlja potrebo po nakupu nove strojne opreme za dodatno funkcionalnost ali čakanje na iztek raznih pogodb. Poleg tega Ricohova inteligentna podpora zagotavlja, da se nadgradnje programske opreme lahko izvedejo na daljavo, kar je optimalno predvsem za uporabnike tovrstnih naprav.

Vse za zadovoljstvo strank

Nova serija barvnih večnamenskih naprav (A3) serije IM C je prva v seriji inteligentnih naprav, ki jih bo Ricoh lansiral na trg s platformo nove generacije. Napredne rešitve v pisarniškem tiskanju vključujejo rešitev Ricoh Cloud Workflow Solutions, zbirko inovativnih tehnologij, ki temeljijo na oblaku in zagotavljajo preprostost in cenovno dostopne pakete, ti pa temeljijo na naročnini in so strankam v pomoč pri razvoju njihovega poslovanja.

Platformo Ricoh Always Current Technology so v podjetju realizirali v 13 novih A3 barvnih inteligentnih večnamenskih napravah, ki bodo predstavljene za evropski trg, vključno z RICOH IM C2000, IM C2500, IM C3000, IM C3500, IM C4500, IM C5500 in IM C6000. Te naprave tiskajo 20, 25, 30, 35, 45, 55 in 60 strani na minuto. Podpirajo tiskanje, skeniranje, fotokopiranje, končno obdelavo in faksiranje sporočil z izhodno velikostjo do SRA3, pa tudi standardno podporo za mobilno tiskanje. Vsaka od teh naprav ima tudi certifikat EPEAT.

Pomemben vidik - varnost

David mills, izvršni direktor Ricoh Europe pravi: »Ključni vidik krepitve moči digitalnih delovnih mest je zagotavljanje informacij in jih dati na voljo tistim, ki jih potrebujejo takoj, ko je to potrebno. Informacijska varnost je za Ricoh prednostna naloga, zato omenjeni niz inteligentnih večnamenskih naprav vključuje tudi šifriranje podatkov.«

Odziven zaslon na dotik in pomoč na daljavo

Nove naprave bodo imele tudi novo pametno ploščo za upravljanje, ki bo opremljena z nadgrajenim procesorjem, ki omogoča hitrejše prehode med aplikacijami in izredno odziven zaslon na dotik. Nove funkcionalnosti temeljijo na povratnih informacijah strank in so namenjene izboljšanju dostopnosti in splošne uporabniške izkušnje. Novi vmesnik je lahko prilagojen tako, da bolje služi posameznim delovnim mestom, procesom in potrebam podjetja.

Strokovnjaki podjetja Ricoh lahko do upravljalne plošče pametne naprave dostopajo na daljavo, tako pa je odpravljanje težav veliko hitrejše, kot smo vajeni, saj so strokovnjaki »pri vas« že v nekaj sekundah. Mills dodaja: »Danes so se podjetja dolžna prilagajati spremembam. Zavedamo se, da imajo naše stranke vedno nove potrebe, in da se tudi delovna mesta širijo izven tradicionalnih pisarn. Nova inteligentna oprema pomeni, da bodo lahko naši kupci na pametne naprave kadar koli namestili kakršne koli aplikacije, ki jim bodo omogočale, da bodo delali pametneje in učinkoviteje. Naš novi pristop Dynamic Workplace Intelligence smo tako poimenovali, da predstavimo, kako sodelujemo s strankami, da bi zadovoljili vse potrebe digitaliziranih delovnih mest.«

Če želite izvedeti več o novih inteligentnih napravah Ricoh, tehnologiji Always Current Technology in Ricoh’s Dynamic Workplace Intelligence, obiščite spletno mesto www.ricoh-europe.com. Več pa boste našli tudi na spletni strani uradnega zastopnika znamke Ricoh v Sloveniji, podjetja Vibor d.o.o.

Katero aplikacijo za neposredno sporočanje uporabljaš?

iPhoni bi lahko zaradi ameriško-kitajskega sp... 3
Franc Ahlin  |  Apla nisem nikoli kupil in ga tudi ne bo...
Avtonomni električni tovornjak na Švedskem že... 3
zgubar  |  "..uporabljajo pa ga pri švedskem logist...