Življenjski slog
Aplikacije in dodatni programi
01.03.2021 20:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni roboti, ki vas bodo odrešili tegob čiščenja

.. Ste vedeli, da povprečno gospodinjstvo porabi kar 12,896 ur za čiščenje doma? To je skoraj leto in pol življenja. Obstaja boljši način ..
Robotski sesalnik Deebot Ozmo T8 poskrbi za čistočo v vašem domu
Robotski sesalnik Deebot Ozmo T8 poskrbi za čistočo v vašem domu

Ni skrivnost, da sta robotika in avtomatizacija podjetjem omogočili sledenje naraščajočemu povpraševanju po izdelkih. Zakaj ne bi enako storili v svojih domovih?

Robot za vsako družino

Za začetek potrebujete robotski sesalnik Deebot Ozmo T8 AIVI podjetja ECOVACS. Zakaj prav tega? ECOVACS je vodilno podjetje na področju pametne robotike že več kot 20 let. Robotski sesalnik Deebot je plod prizadevanj, da bi bil vsak dom opremljen s pametnim robotom.

Deebot Ozmo T8 AIVI predstavlja novo razvojno stopnjo umetne inteligence robotskih sesalnikov. Robot je v vseh pogledih storil korak naprej v primerjavi s predhodniki in konkurenco. Odlikuje ga obilica najnaprednejših tehnologij, ki vam bodo prihranili leto in pol življenja. Tehnologija AIVI© robotske sesalnike opremi z naprednimi senzorji, ki zaznajo večje število predmetov in poskrbijo, da se roboti ne izgubijo ali zataknejo. Deebot Ozmo T8 je z vsakim čiščenjem pametnejši. S tehnologijo AIVI© si robotski sesalnik zapomni postavitev prostorov, kar uporabi pri nadaljnjem čiščenju. Kako mu to uspeva?

Rešitev so izumili v razvojnem oddelku podjetja ECOVACS, ki je razvil najmodernejši laserski senzor D-ToF in ga vgradil v najnovejše robotske sesalnike. Skupaj s TrueMapping tehnologijo lahko robot z večjo natančnostjo zazna ovire na razdalji desetih metrov. Pod ohišjem pametnega robota se skriva tudi OZMO© sistem za učinkovito sesanje in pomivanje površin. Za pomivanje poskrbi električna krpa, ki s pomočjo vibracij odstrani tudi najbolj trdovratne madeže.

Robotski sesalnik ima vgrajeno tudi kamero, prek katere si lahko ogledate, ali ste pustili prižgano pečico ali pa presenetite hišnega ljubljenčka med vragolijami. Za varnost video povezave pred nepridipravi je poskrbljeno z uporabniško kodo.

Robotski pomivalec oken WINBOT 880 za okna s sijajem

Robotski pomivalec oken WINBOT 880 za okna s sijajem

Čiščenje oken še nikoli ni bilo lažje

Vam po čiščenju oken vedno ostane kakšen lisast madež? Robotskega pomivalca WINBOT 880 tovrstne težave ne pestijo in pomije tudi težko dostopna mesta. Po zaslugi WIN-SLAM 2.0 tehnologije mu lahko ukazujete kar iz udobnega naslanjača. Robot se spretno umika robovom in se po končanem čiščenju vrne na začetno mesto.

WINBOT 880 poskrbi za lesk vaših steklenih površin s 4-stopenjskim čiščenjem. Na voljo imate samodejno čiščenje, globinsko čiščenje za trdovratne madeže in t. i. »spot mode« čiščenje, ki se dodatno posveti najbolj umazanim predelom. Robotski pomivalec enostavno prilepite na stekleno površino in izberite način čiščenja. Po opravljenem delu pa vas bo obvestil prijateljski glas. Zmagajte nad umazanijo z WINBOT 880.

Čaka vas nora ponudba

Na koledarju si označite mesec marec. Zakaj? Ker vas v mesecu marcu ob nakupu robotskega sesalnika Deebot Ozmo T8 AIVI čaka še robotski pomivalec oken WINBOT 880 in to kar brezplačno.

Ponudba vas čaka pri vseh pooblaščenih prodajalcih ECOVACS robotskih sesalnikov.

Več o izdelkih ECOVACS na spletni strani ecovacs.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več