Računalništvo, telefonija
28.12.2019 09:00

Deli z drugimi:

Share

Pametni telefoni, izdelani v Nemčiji

.. Kdor želi biti danes prisoten na trgu mobilne telefonijo, mora biti pripravljen na jutrišnje potrebe komunikacijskih tehnologij. Tokrat predstavljamo telefone evropske kvalitete, izdelane v Nemčiji ..
Pametni telefoni, izdelani v Nemčiji
Pametni telefoni, izdelani v Nemčiji

Uporabnikom prijazne visoko tehnološke lastnosti, inovativnost na vsakem koraku in intuitivni uporabniški vmesniki. To so lastnosti, ki jih uporabniki med drugim pričakujejo pri svojih mobilnih telefonih. In to so lastnosti Gigaset pametnih mobilnih telefonov, za katere ste lahko prepričani, da so izdelani po najvišjih standardih kakovosti, saj so zasnovani in izdelani Nemčiji. Vajeni smo ameriških, kitajskih, korejskih telefonov, pri mnogih pa se pojavlja vprašanje varnosti podatkov in podobno. Pri Gigaset telefonih lahko na to pozabite.

Gigaset GS195

Pametni mobilni telefon Gigaset GS195 je opremljen z izjemnim 6,18-palčnim oziroma 15,7-centimetrskim FHD+ zaslonom, ki vas bo popeljal v vrhunsko uporabniško izkušnjo. Za dovolj dolgo avtonomijo delovanja bo poskrbela 4000 mAh baterija s funkcijo hitrega polnjenja. Vgrajenega ima 32 GB notranjega pomnilnika (razširljiv do 256 GB) ter 2GB delovnega pomnilnika (RAM). Opremljen je z dvojno glavno kamero ločljivosti 13 in 5 milijonov slikovnih točk ter sprednjo kamero ločljivosti 8 milijonov slikovnih točk. Opremljen je z operacijskim sistemom Android 9.0 Pie. Za preprosto odklepanje bosta poskrbeli dva uporabniško najbolj dovršeni tehnologiji, in sicer senzor prstnih odtisov ter tehnologija prepoznavanja obraza. Odlikuje ga tudi dovršen dizajn z elegantnim hrbtom iz stekla. Telefon je izdelan v popolnoma robotizirani tovarni v Nemčiji (Made in Germany), omislite pa si ga lahko v sivi ali vijolični barvi.

Gigaset GS290

Gigaset GS290 je pametni mobilnik poslovnega razreda, ki ga dobite za ceno telefona srednjega razreda. Ima zelo velik, 6,3-palčni oziroma 16-centimetrski zaslon, ki bo zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike. Na zadnji strani boste našli dvojno kamero s 16 milijoni in z 2 milijonoma slikovnih točk. Tudi sprednja kamera ima 16 milijonov slikovnih točk, vse pa so opremljene s številnimi dodatnimi funkcijami. Opremljen je z operacijskim sistemom Android 9.0 Pie. Osem-jedrni procesor Helio P23 zagotavlja vrhunsko zmogljivost za nemoteno delovanje, hkrati pa varčuje z energijo. Zaženite več aplikacij in shranite velike količine podatkov s 4 GB delovnega pomnilnika in 64 GB notranjega pomnilnika (razširljivo do 256GB). Mobilnik Gigaset GS290 ima zares zmogljivo baterijo kapacitete 4700 mAh, ki vam je ne bo zmanjkalo tako zlahka. Za popolno izkušnjo pa bo poskrbela tehnologija hitrega polnjenja. Za odklepanje boste lahko uporabili najnovejše tehnologije – prstni odtis ali prepoznavanje obraza. Omogoča brezžično polnjenja do 15 W. Tudi ta telefon je izdelan v Nemčiji, izdelujejo pa ga v dveh barvah – sivi in biserno beli.

Gigaset GS110

Pametni mobilni telefon Gigaset GS 110 nudi izjemno širokozaslonsko doživetje s 6,1-palčnim oziroma 15,5-centimetrskim zaslonom z zarezo in 2.5D steklom. Zasnovan je v Nemčiji (Designed in Germany), opremljen je z operacijskim sistemom Android 9.0 Pie (Go različica). Ima 16 GB notranjega pomnilnika (razširljivo do 256GB) in 1 GB delovnega pomnilnika. S tehnologijo prepoznavanja obraza boste poskrbeli tudi za varen dostop do podatkov, ki jih hranite v telefonu. Vgrajeno ima 3000 mAh baterijo s tehnologijo hitrega polnjenja. Glavna kamera s samodejnim ostrenjem premore 8 milijonov slikovnih točk, sprednja 5 milijonov.

Gigaset GX290

Potem je tu še pametni mobilni telefon Gigaset GX290, ki bo preživel tudi ekstremne okoljske razmere na delovnem mestu ali v prostem času. Prav tako je zasnovan v Nemčiji, opremljen pa je z operacijskim sistemom Android 9.0 Pie. Ima odporen zaslon velikosti 6,1 palca oziroma 15,5 centimetra. Opremljen je z baterijo kapacitete kar 6200 mAh s funkcijo hitrega polnjenja. Ponaša se še z dvojno glavno kamero ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in 2 milijona slikovnih točk ter sprednjo ločljivosti 8 milijonov slikovnih točk. Je popolnoma odporen tako na vodo kot na prah (IP68). Prav tako premore senzor prstnih odtisov in tehnologijo prepoznavanja obraza. Polnite ga lahko tudi brezžično (do 15W).

Več o omenjenih telefonih Gigaset najdete na https://www.itshop.si/, kjer jih lahko tudi kupite. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več