Računalništvo, telefonija
26.09.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Personalizacija izdelkov je trend

.. Z digitalnim tiskom je personalizacija možna povsod. Ključne so le ideje, ki izdelek izpostavijo in mu s tem povečajo vrednost. Copigraf Faganelj pa nudi učinkovite rešitve ..

Copigraf Faganelj d.o.o. že dobrih 30 skrbi za otipljivo komunikacijo v tiskani obliki tako za posameznike, kot tudi za društva in podjetja. Nudi od fotokopiranja, tiska vizitk, plakatov, zloženk, brošur, vabil, cenikov, dopisnih listov, knjig, oglasnih jumbo plakatov, reklamnih tabel, predstavitvenih stojal, transparentov, embalaže, stenskih nalepk in avtografike. Poleg naštetega pa so opremljeni za tisk in vezenje na tekstil: vse od majic, predpasnikov, kap do delovnih oblačil.

Na podjetniški rasti skozi tri desetletja, jim največje zadovoljstvo prestavlja, da rastejo skupaj s strankami. To namreč pomeni, da se njihove stranke storitev tiska vizualnih komunikacij poslužujejo znova in znova v vedno večji meri. Valter Faganelj, direktor, dodaja še, da je to tista rast, za katero si je potrebno prizadevati.

Že osmo leto sodelujejo s podjetjem Hooray Studios, ki razvija in prodaja personalizirane knjige pod znamko Mali junaki. Dnevno jim Copigraf Faganelj zagotavlja tisk in opremo za slovenski in italijanski trg. Z vsemi izkušnjami pa so dobra opora tudi novim prodornim idejam in projektom na področju tiska in dnevne odpreme do naročnika.

Učinkovito in uspešno zagotavljanje tovrstnih storitev so v letih izkušenj zagotovili tudi z ustreznim razvojem računalniške in programske opreme. S pomočjo programerjev so razvili program sprejemanja naročil, kontrole procesa in odpreme. Z njegovo pomočjo je vsaka faza naročila sledljiva v procesu nastajanja in pri odpremi preko dostavnih kurirskih služb.

Slednje je pri personaliziranih storitvah ključnega pomena, saj ima na primer vsaka knjiga svojo platnico in svojo vsebino, pa tudi svojo darilno škatlo in svoj naslov naročnika. S programom se izognemo morebitnim napakam, kar je v sodobnem času učinkovitosti ključnega pomena za vse.

Trend personalizacije je prisoten že dlje časa. Ljudje so vedno naročali majice z njim ljubimi motivi, ki jih v trgovini niso našli. Za rojstne dneve se že od nekdaj podarja kaj ustvarjeno točno za ta namen in prilagojeno slavljencu. S tem se poudari, da je dogodek pomemben in edinstven, tako kot slavljenec in povabljeni, ki se ga udeležijo. Družice so bodoči nevesti na dekliščini vedno poskrbele na rdečo nit, ki so jo izrazile s potiskom enakih motivov na majice. Tudi na porokah se pojavljajo usklajeni motivi na vabilih, sedežnih redih v izbranih odtenkih, ki povezujejo vse dekorativne elemente v celoto.

Podjetja, društva in organizacije pa naročajo tiskovine in tekstilne produkte, z namenom, da obveščajo, poudarijo svoje delovanje, profesionalnost in / ali da vzbudijo ali nagovorijo določene občutke.

Pri tem lahko izbirajo veliko načinov: od vizitk, predstavitvenih stojal, transparentov, embalaže njihovih izdelkov, stenskih nalepk, avtografike in tiska ter vezenja na tekstil. Vse to pa posamezniki, podjetja, društva in organizacije dobite pri Copigrafu. Po vaši meri.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več