Računalništvo, telefonija
31.05.2019 13:25

Deli z drugimi:

Share

Philips predstavil konfigurator prikaza zaslona razširjene resničnosti

Nova Philipsova aplikacija ARc, ki je prva v industriji, lahko s fotoaparatom mobilne naprave zajame in izmeri vaš prostor ter prikaže, kako bi izgledali Philipsovi profesionalni zasloni na katerikoli steni in na kakršnemkoli tipu stene.
Philips PDS aplikacija ARc konfigurator prikaza zaslona razširjene resničnosti.
Philips PDS aplikacija ARc konfigurator prikaza zaslona razširjene resničnosti.

Philipsove profesionalne rešitve za prikazovanje predstavljajo ARc – novo aplikacijo razširjene resničnosti. Z možnostjo natančnega ustvarjanja prikaza Philips PDS zaslona na poljubni velikosti in vrsti stene, aplikacija ARc strankam omogoča, da se »sprehodijo« skozi postopek izbire izdelkov, kar jim pomaga pri izbiri optimalnega modela in velikosti zaslona, za optimalne rezultate njihovega poslovanja.

Aplikacija ARc je preprosta za uporabo, zahvaljujoč popolnoma funkcionalnemu kompletu orodij z razširjeno resničnostjo, ki je dostopen prek povezane tablice ali pametnega telefona. Z uporabo fotoaparata naprave aplikacija zajame in izmeri katerikoli izbrani prostor in uporabniku omogoči, da poišče najustreznejši zaslon tako, da izbrane modele prikaže nameščene na virtualni steni. Aplikacija lahko celo samodejno zapolni prostor z več zasloni, kar uporabnikom omogoča, da konfigurirajo svojo video-steno (videowall).

Virtualen prikaz izgleda Philipsovega profesionalnega zaslona ali profesionalnega televizorja na kakršnikoli velikosti in vrsti stene integratorjem in kupcem omogoča lažjo izbiro modela in velikosti zaslona, ki bo prinesel optimalne rezultate za poslovanje.

Funkcije aplikacije Philips Professional Solutions ARc:

  • Intuitivna in enostavna za uporabo
  • Uporabite fotoaparat vaše naprave, za avtomatski zajem in izmero izbranega prostora
  • Prikažite katerikoli model iz nabora Philipsovih profesionalnih zaslonov, nameščenih v vašem prostoru
  • Preklapljajte med modeli in velikostmi zaslona, da izberete najprimernejšo rešitev za vaše podjetje
  • Napolnite prostor z več zasloni – odlično za konfiguriranje vaše video-stene
  • Vse brez plezanja po lestvi ali uporabe škatle z orodjem

Aplikacijo ARc podjetja Philips Professional Display Solutions, lahko prenesete preko App Store ali preko iz trgovine Google Play.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več