Računalništvo, telefonija
25.03.2019 10:00

Deli z drugimi:

Share

Popoln telefon za mlade uporabnike

V Sloveniji je po novem na voljo nov predstavnik Huaweijeve serije telefonov z oznako Y. Gre za model Y7 2019, ki s svojim živahnim dizajnom cilja predvsem na mlajše uporabnike. Na voljo je v črni, rdeči in modri barvi, prinaša pa odlično mobilno zabavo s kombinacijo velikega zaslona, kakovostne kamere in inteligentne zmogljivosti. Poleg tega pa telefon odlikuje tudi baterija z izjemno avtonomijo. Z vsemi temi karakteristikami so mladi ves čas pripravljeni na raznovrstne vsakodnevne izzive.
Popoln telefon za mlade uporabnike
Popoln telefon za mlade uporabnike

Skočite v akcijo z velikim zaslonom

Pametni telefoni so vstopili v obdobje zaslonov z izjemno ostro sliko. Huawei Y7 2019 se lahko pohvali z velikim zaslonom, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo gledanja. V diagonalo meri kar 15,9 centimetra oziroma 6,26 palca, poleg visoke ločljivosti 1520 x 720 slikovnih pik pa ga odlikujta tudi večja nasičenost in jasnost barv iz vseh zornih kotov. Zaslon obdaja elegantno in ergonomsko zasnovano ohišje, zaobljena in polirana zadnja stran, narejena iz kakovostnega materiala, ki spominja na keramiko, pa uporabniku daje edinstven in udoben občutek v roki.

Zrcalce, zrcalce v objektivu povej …

Ker se mladi danes izražajo zlasti prek fotografij, je telefon opremljen s kakovostno kamero. Na zadnji strani se nahaja sistem dveh kamer, ki ga sestavljata glavna kamera s tipalom ločljivosti 13 MP in zaslonko f/1.8 ter podporna kamera s tipalom ločljivosti 2 MP. Ta poskrbi, da je globina na fotografijah vedno dobro izražena, s tem pa fotografije še bolj življenjske in naravne.

Uporabnike bo navdušila tudi prednja kamera s tipalom ločljivosti 8 MP, saj z možnostjo samodejnega retuširanja poskrbi za popolne selfije. Tako fotografij ni potrebno dodatno urejati, saj so narejene tako, da odražajo vašo najlepšo podobo. Sprednja kamera pa služi še enemu namenu. Omogoča odklepanje z obrazom, kar vodi do hitrejšega in enostavnejšega načina uporabe ter dostopa do podatkov.

Inteligentna uporabniška izkušnja

Za gladko uporabniško izkušnjo poskrbi naveza učinkovite strojne opreme in optimizirane programske opreme. Huawei Y7 2019 poganja inteligenten 64-bitni procesor Snapdragon 450 z osmimi jedri, k nemoteni uporabniški izkušnji pri uporabi več aplikacij hkrati pa pripomorejo tudi 3 GB delovnega pomnilnika in 32 gigabajtov notranjega pomnilnika. Notranji pomnilnik je sicer mogoče s spominsko kartico micorSD še dodatno razširiti, in to vse do 512 GB.

Na telefonu je nameščen Android 8.1 z uporabniškim vmesnikom EMUI 8.2, ki ga odlikuje poenostavljeno upravljanje. Kar 90 % ključnih opravil boste lahko opravili v le treh korakih, posebej pa velja izpostaviti tudi t. i. enostavni način, ki z večjo velikostjo pisave, večjimi ikonami in višjo glasnostjo zagotavlja boljšo izkušnjo tistim, ki jo potrebujejo. . Poenostavljeni vmesnik je lahko razumljiv in olajša navigiranje po menijih.

Da uporabnika telefon ne pusti na cedilu, ko ga ta najbolj potrebuje, pa poskrbi impresivna baterija s kapaciteto 4000 mAh in tehnologijo varčevanja z energijo.

Dobavljivost

Huawei Y7 2019 je že na voljo pri operaterju Telekom Slovenije in v trgovinah Big Bang, njegova cena v prosti prodaji pa znaša 209,99 evra.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več