Računalništvo, telefonija
10.08.2018 08:47

Deli z drugimi:

Share

Postanite del fotografske zgodbe leta

Postanite del fotografske zgodbe leta
Postanite del fotografske zgodbe leta

Huawei je pred kratkim predstavil tekmovanje Next Image, ki je že pritegnilo tisoče udeležencev. Ti so oddali že več kot 27.000 fotografij, zajetih s telefoni. Njihova dela so bila ogledana že več kot 122.000 krat. Če želite biti del zgodbe o mobilni fotografiji, ne odlašajte in se registrirajte do 20. avgusta.


Ste se kdaj spraševali, kako se počuti profesionalni fotograf, ko si njegovo fotografijo ogleduje in jo ocenjuje široko občinstvo? Če je odgovor pritrdilen, potem niste sami v svojem razmišljanju. Število oddanih fotografij v natečaju Huawei Next Image je popoln dokaz tega. Samo v Sloveniji so udeleženci oddali več kot 1000 fotografij. V celotnem natečaju je najbolj priljubljena kategorija narava, ki je sprejela že kar 16.000 oddanih fotografij. Če torej planirate počitnice, izlet ali poletno dogodivščino povezano z naravo, imamo odlično priložnost, da za fotografijo prejmete katero izmed bogatih nagrad.

“Neverjetno, kaj zmorejo mobilni telefoni. Vedno znova sem presenečen in res z veseljem na svojem Instagramu objavim fotografijo, ki sem jo zajel s telefonom. Poskusite, igrajte se, ustvarjajte – vsi smo kreativni! Dokažite svojo ustvarjalnost in se tudi vi prijavite na natečaj Next-Image Awards,” je povedal Tibor Golob, lokalni ambasador natečaja.

V natečaju se splača sodelovati iz več razlogov. Poleg možnosti, da postanete prepoznaven fotograf z objavo fotografije v reviji National Geographic, se boste imeli priložnost potegovati za dragocene nagrade. Dobitnik nagrade Grand Prix za skupno najboljšo fotografijo bo prejel 10.000 €, prenosnik MateBook X in fotografsko potovanje po Italiji. Avtorji najboljših treh fotografij v vsaki od kategorij (Obraz, Lahko noč, Živjo, življenje!, Check-In, Narava in Zgodba) pa bodo prejeli denarno nagrado, prenosnik MateBook X in pametni telefon serije P20. Nenazadnje pa bodo udeleženci, ki bodo dobili največ odzivov, prejeli nagrado občinstva.

Če torej čutite, da imate oko za fotografijo, ne odlašajte in se registrirajte na naši spletni strani in oddajte svojo fotografijo do 20. avgusta. Glasovanje poteka do 28. avgusta, žirija pa bo objavila zmagovalce 10. septembra.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več