24.06.2019 09:35
Posodobljeno 5 let nazaj.

Potegujte se za naziv “Najboljša inovacija na področju energetike za leto 2019”

Prijavite vašo inovacijo in nastopite na že 11. forumu Inovacija energetike '19, 9. oktobra 2019.
Potegujte se za naziv "Najboljša inovacija na področju energetike za leto 2019"

Če imate na področju energetike, ki se revolucionarno spreminja, novo inovativno energetsko rešitev, je vse, kar morate storiti, da do 30. junija izkoristite priložnost in prijavite vaš nastop na vodilnem srečanju Inovacija energetike ’19, ki bo 9. oktobra, na Brdu pri Kranju, tudi s priznanimi mednarodnimi govorci.

S katerih področij lahko predstavite vašo inovativno rešitev?

Shranjevanje energije – Pametna in mikro omrežja (pametne skupnosti) – Celovito upravljanje energije pri odjemalcu – Blockchain v energetiki – Električna in trajnostna mobilnost – Vodenje porabe energenta (DSM) in/ali celovito upravljanje energije pri odjemalcu – Inovacije, ki vodijo v krožno gospodarstvo – Obnovljivi viri energije (tudi SPTE) – Start-up primer – Učinkovita raba energije – Tržni trendi energentov (trgovanje, prodaja) – Pameten dom – Nove tehnologije v energetiki – Novi poslovni modeli v energetiki – Digitalizacija in IKT v energetiki – Razogljičenje energetike in primeri – Zanesljivost in prožnost energetskega sistema …

Prijavo, oddajte do 30. junija, več informacij tukaj. Lahko se potegujete tudi za naslov »najboljša inovacija na področju energetike za leto 2019«.

Vodilno srečanje Inovacija energetike, 9. oktobra 2019, Brdo pri Kranju.

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve