Računalništvo, telefonija
09.10.2013 18:11

Deli z drugimi:

Share

Prednosti družbenega poslovanja

Programska oprema IBM Notes in IBM Domino Social Edition podpira družbeno poslovanje (angl. Social Business) skozi tesnejšo integracijo tovrstnih sistemov v klasično e-poštno sodelovanje.
Prednosti družbenega poslovanja
Prednosti družbenega poslovanja

E-pošta, telefon in ostala sredstva za sodelovanje so postala nepogrešljivi del vsakdana. Delovnika si brez njih enostavno ne moremo več predstavljati. E-pošta, ki je v osnovi namenjena enosmerni komunikaciji, sedaj predstavlja osnovno komunikacijsko orodje. Nadomešča že vse od projektnega vodenja do upravljanja poslovnih procesov in trženja. Zaradi navedenega sta se v poplavi e-poštnih sporočil pojavili preobremenjenost in potreba po novih načinih komunikacije. Z dodajanjem novih funkcionalnosti v obstoječe, kot so blogi, wikiji, deljenje dokumentov in povezovanje v skupnosti, se povečujeta transparentnost in učinkovitost.

Programska oprema IBM Notes in Domino je vodilna platforma v transformaciji e-pošte. Predstavlja platformo, na kateri lahko zgradimo orodja za družbeno poslovanje, ki organizacijam omogočajo povezovanje strokovnjakov v skupnosti, deljenje znanja, aplikacijo ustreznih vsebin in strokovnega znanja za izboljšanje poslovnih procesov in produktivnosti zaposlenih.

Prepričljiva statistika pravi, da organizacije, ki so finančno učinkovite, za kar 57 % bolj verjetno svojim zaposlenim dovoljujejo ter omogočajo uporabo socialnih omrežij in orodij za kolaboracijo.

Programska oprema IBM Notes in Domino Social Edition združuje e-mail, koledar, kontakte, to-do liste, skupinske sobe, socialna omrežja, poslovne aplikacije in ostale ključne zmogljivosti v enotnem intuitivnem uporabniškem vmesniku. IBM Notes in Domino znotraj e-poštnih klientov omogočata predogled vsebin zunanjih aplikacij neposredno v pogledu e-poštnega sporočila. S tem prihranite na času, saj vam za dostop do dokumentov ni potrebno preklapljati med e-poštnim sporočilom in spletnim brskalnikom, hkrati pa vam klient omogoča spremljanje socialnih omrežij.

Programska oprema IBM Notes ali Domino predstavlja osnovo za IBM-ovo platformo za družbeno poslovanje ter integrira informacije, strokovno zanje ter vpogled v podatke in poslovanje z namenom povečanja učinkovitosti zaposlenih in izboljšanje poslovnih rezultatov. Kako vam IBM-ova programska oprema to omogoča?

  • Produktivnost zaposlenih in skrajšanje časa za osnovna opravila omogočite tako, da integrirate ter konsolidirate informacije in interakcije zaposlenih znotraj IBM Notes ali IBM Domino okolja.
  • Izboljšanje odločitvenega procesa in odločanja v realnem času dosežete z družbenim pristopom, saj postanejo informacije in strokovnjaki bolj dostopni. Tako jih hitreje in lažje odkrijete takrat, ko jih potrebujete.

Jasno je, da socialna omrežja spreminjajo način, kako ljudje delajo, sodelujejo s strankami, partnerji in vlagatelji. IBM-ove rešitve za družbeno poslovanje so namenjene ustvarjanju izjemne delovne izkušnje preko intraneta, komunikacije med zaposlenimi v realnem času, sporočanja, skupinskih koledarjev in mnogo več. Vse navedeno lahko enostavno, hitro in učinkovito integrirate v vaše delovno okolje ter obstoječe načine sodelovanja in komunikacije med zaposlenimi. Več si preberite na spletni strani.

Arrow ECS d.o.o. je distributer z mednarodnimi izkušnjami, ki vam lahko pomaga pri svetovanju z lastnimi resursi ali pa preko partnerjev, ki so specializirani na področju IBM programske opreme. Za več informacij se obrnite na nas: 01/620 45 48 ali prodaja@arrowecs.si. – Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Arrow ECS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Arrow ECS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip izobraževanj

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Arrow ECS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10