Računalništvo, telefonija
16.06.2020 16:30

Deli z drugimi:

Share

Prenovljena rešitev za upravljanje na daljavo KYOCERA Fleet Services

Kyocera printer
Kyocera printer

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila novo nadgradnjo programske rešitve KYOCERA Fleet Services (KFS). Spletna rešitev deluje v oblaku in omogoča prodajalcem in servisnim partnerjem oddaljeni nadzor, upravljanje in vzdrževanje omrežnih naprav za tiskanje, nameščenih pri uporabnikih.

Z večjo prepoznavnostjo, izboljšanimi podatki v realnem času in zmožnostjo daljinskega upravljanja, KYOCERA Fleet Services še naprej zagotavlja boljši nadzor nad tiskanjem, hkrati pa pomaga zmanjšati število dragih obiskov vzdrževalcev in serviserjev. Nova različica z oznako KFS 1.8, ki so jo razvili s poudarkom na konceptu Interneta stvari in umetne inteligence, prinaša hitrejše in boljše možnosti za podporo strankam.

Z razširitvijo podpore za naprave ostalih blagovnih znamk je zdaj mogoče upravljati s celotno floto nameščenih naprav v podjetju. V novi različici je možno tudi od naprav drugih proizvajalcev prejemati dodatne informacije o stanju potrošnega materiala, kar pomaga pri racionalizaciji procesov in izboljšanju učinkovitosti.

V novi različici je mogoče registrirati in upravljati do 2.000 naprav z uporabo enega strežnika Gateway, kar je idealno za pisarniška okolja z velikim številom različnih naprav. To je kar dvakrat več kot v prejšnji verziji. S tem, ko potrebujemo manj strežnikov, se zmanjšajo tudi stroški.

Relevantni podatki so ključnega pomena, da lahko podjetja spremljajo uspešnost delovanja sistema. Rešitev KYOCERA Fleet Services pa, za večji nadzor in bolj informirano odločanje, uporabnikom nudi zgodovinske podatke o napravah in podrobne dnevnike revizij vseh opravljenih opravil prek rešitve KFS.

Adi Blanki, strokovni vodja za programske izdelke v podjetju Kyocera Document Solutions Europe, verjame, da bo nova različica KYOCERA Fleet Services pripomogla k redefiniranju oddaljenega upravljanja v tiskarski industriji: »Ta nadgradnja ponovno dokazuje našo zavezo, da bomo svojim uporabnikom zagotovili najbolj inovativne in prelomne rešitve, ki jim bodo omogočile večjo prilagodljivost in širitev poslovanja. ,

»S povezovanjem bogatih izkušenj z najnovejšimi tehnologijami, ta nadgradnja ponovno dokazuje, da je naš pristop usmerjen k uporabnikom, da so naše ambicije ostati med vodilnimi pri inovacijah na področju mobilnosti.«

Nova nadgradnja je rezultat zavezanosti Kyocere nenehnemu izboljševanju in izraža vodilo ustanovitelja podjetja Kazua Inamorija: »samo z izzivanjem, česar v danem trenutku nismo sposobni doseči, lahko dosežemo višji cilj.«

Z inovativno rešitvijo za oddaljeno vzdrževanje, ki pomaga povečati učinkovitost in produktivnost, hkrati pa znižuje stroške, KYOCERA Fleet Services Upgrade 1.8 utrjuje položaj Kyocere kot pomembnega igralca v segmentu IT rešitev, namenjenih tiskanju.

Več informacij o rešitvi Kyocera Fleet Services: https://www.kyoceradocumentsolutions.eu/en/products/software/kyocera-fleet-services.html.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več