Računalništvo, telefonija
25.04.2019 08:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pri nakupu računalnika lahko precej privarčujete

.. Cenejši računalniki, odlična podpora strankam in posledično njihovo zadovoljstvo so stvari, ki si jih stranke pri nakupu prek spleta ali v fizični trgovini lahko samo želijo ..
Pri nakupu računalnika lahko precej privarčujete
Pri nakupu računalnika lahko precej privarčujete

Spletna trgovina doživlja razcvet. Danes marsikdo, ki kupuje računalniško opremo, sploh več ne pomisli, da bi se ponjo odpravil v fizično trgovino. Raje pobrska po spletu, najde, kar mu najbolj odgovarja, in to naroči na dom – tako enostavno je! Če so izdelki kakovostni in podpora trgovine takšna, kot mora biti, so na koncu vsi zadovoljni.

Deset let izkušenj

Podjetje Insis d.o.o. se z internetno prodajo ukvarja že od leta 2009, tako letos praznujejo okroglo deseto obletnico – zanje lahko rečemo, da so že stari mački. Temu primerni pa sta tudi njihova ponudba in skrb za kupce. Uigrana ekipa se ves čas trudi za čim hitrejšo dostavo naročil in hitre odgovore na zastavljena vprašanja. Več o izdelkih, ki so na voljo, lahko najdete na spletni povezavi https://pocenipc.com/o-izdelkih.

Sicer pa ima podjetje tudi fizično trgovino v Novi Gorici. Če se raje prepričate na lastne oči, preden kaj kupite, jih torej obiščite in z veseljem vam bodo svetovali pri nakupu računalniške opreme.

Zrasli v zaupanja vredno podjetje

Pri njih dobite rabljeno računalniško opremo, pa tudi tovarniško obnovljeno (refurbished) računalniško opremo oziroma nove računalnike z odprto embalažo. Od svojih začetkov so zrasli v trdno, zaupanja vredno podjetje. Kakovost njihovih produktov potrjujejo številni kupci iz raznih držav po Evropi in svetu. Poleg Slovenije so najbolj prisotni v Italiji, na Hrvaškem in v Nemčiji. Ker vestno skrbijo za svoje kupce, se jih kar 81 odstotkov k njim tudi vrača.

V trgovini PoceniPC.com najdete produkte z od 30 do 70 odstotkov nižjo ceno (ob nakupu rabljenega produkta v primerjavi z novim z istimi specifikacijami), enoletno garancijo in zagotovljenim servisom, pri čemer jih odlikuje odlična podpora strankam.

Kaj je rabljena in kaj obnovljena oprema?

Velika večina rabljene računalniške opreme je na tržišču le zaradi lizing pogodb, ki zavezujejo podjetja, da opremo po določenem obdobju zamenjajo. Pri PoceniPC.com takšno opremo odkupijo, jo skrbno očistijo in preverijo delovanje. Brezhibno delovanje jamčijo z enoletno garancijo, ki jo je mogoče podaljšati na tri leta, tako da ni razloga za skrbi. Rabljenim napravam dodelijo razred kakovosti: kot novo, A kvaliteta ali B kvaliteta.

Pri tem je potrebno poudariti, da računalniki vseh kakovostnih razredov delujejo brezhibno. Tisti, ki jih označijo s »kot novo«, nimajo vidnih znakov uporabe. »A kvaliteta« ima lahko na ohišju kakšno prasko, »B kvaliteta« pa je za tiste, ki bi na račun videza želeli privarčevati še kakšen evro več. A tudi tu obraba nima nikakršnega vpliva na delovanje naprave.

Refurbished računalniško opremo, ki jo imenujemo tudi Outlet – Open Box, predstavljajo računalniki in prenosniki, ki še niso bili rabljeni. V osnovi so to neprodane zaloge, sejemski artikli in artikli z odprto embalažo. Taki artikli imajo od 20 do 30 odstotkov nižjo ceno od novih in najmanj enoletno tovarniško garancijo, ki jo prav tako lahko podaljšate.

Obiščite jih na NT konferenci

Ker je ponudba PoceniPC.com izredno zanimiva in poleg tega cenovno ugodna, jih obiščite v njihovi trgovini ali nakup opravite na spletnem naslovu pocenipc.com.

Razstavljali bodo tudi na NT konferenci – največji slovenski tehnološko-poslovni konferenci, ki bo potekala od 21. do 23. maja v Portorožu. Tudi tam ste vabljeni k ogledu njihove ponudbe prenosnikov in računalnikov. Obljubljajo še, da od njih z NT konference ne boste odšli praznih rok. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več