Računalništvo, telefonija
27.10.2020 07:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihranite z Aruba Instant On promocijami

Prihranite z Aruba Instant On promocijami
Prihranite z Aruba Instant On promocijami

Aruba, družba v lasti Hewlett Packard Enterprise, ki je že več kot 14 let med vodilnimi ponudniki rešitev za žična in brezžična omrežja, je pred letom dni predstavila portfelj produktov in rešitev Aruba Instant On. Rešitev je namenjena predvsem malim in srednje velikim podjetjem z do 100 uporabniki. Zaradi preproste uporabe, izjemno ugodne cene in nizkih stroškov lastništva, pa je primerna tudi za domače pisarne in večja domača omrežja. Zanesljivo in napredno domače omrežje, prilagojeno za videokonferenčne sestanke in zagotavljanje povezave vsem uporabnikom, je v današnjih časih še posebej pomembno za nemoteno delo in šolanje na daljavo.

ZNAČILNOSTI ARUBA INSTANT ON

Aruba Instant On omogoča preprosto vzpostavitev zmogljivega in varnega žičnega ter brezžičnega omrežja po načelu »postavi in pozabi«. Upravljanje in nadzor omrežja iz oblaka je mogoče preko mobilne aplikacije ali spletnega portala. Upravljanje v oblaku je že vključeno v nakup Wi-Fi dostopne točke ali omrežnega stikala, brez dodatnega stroška za nakup licence ali naročnine. Prav tako so že vključene vse varnostne posodobitve in nadgradnje programske opreme, ki se samodejno naložijo vsem obstoječim uporabnikom. Namestitev omrežja poteka zelo preprosto. Aruba Instant On omrežno napravo zaženemo, prenesemo mobilno aplikacijo Aruba Instant On, ki je na voljo za iOS in Android, in sledimo čarovniku za namestitev omrežja.

Enotno in zanesljivo Aruba Instant On brezžično omrežje je mogoče zgraditi z eno ali do 25 dostopnimi točkami, ki omogočajo Wi-Fi uporabnikom neprekinjeno mobilnost oziroma prehajanje med prostori, brez prekinitve brezžične povezave. Portfelj Wi-Fi dostopnih točk omogoča izbiro med petimi različno zmogljivimi notranjimi dostopnimi točkami in eno zunanjo dostopno točko, ki je odporna na neugodne vremenske vplive. Brezžične dostopne točke imajo enoletno garancijo in ob nakupu vključujejo tudi nosilce za montažo. V enem omrežju je mogoče uporabiti različne modele brezžičnih dostopnih točk Aruba Instant On, ki jih je mogoče napajati preko PoE ali z napajalnikom in tako prilagoditi izbiro pravega modela glede na zahteve in število uporabnikov v določenem območju. Aruba Instant On Wi-Fi omrežje se samodejno prilagaja motnjam v okolju, zagotavlja prioritete storitev, kot so videokonferenčni klici, in najboljšo uporabniško izkušnjo. Aruba Smart Mesh tehnologija zagotavlja pokritost z zanesljivim Wi-Fi signalom, saj omogoča tudi brezžično razširitev Wi-Fi omrežja na območja, kjer napeljava omrežnih kablov ni možna ali ni stroškovno upravičena.

Ločeno Wi-Fi omrežje za goste omogoča izbiro različnih vstopnih portalov. Najbolj enostaven prijavni portal za goste je možno prilagoditi kar preko mobilne aplikacije, na voljo pa je tudi Facebook Wi-Fi in integracija z naprednimi prijavnimi portali in analitičnimi platformami, kot so Aislelabs, Purple, WaveSpot, Zoox in SkyFii. Vsi tehnološki partnerji omogočajo lastnikom Aruba Instant On brezplačno uporabo platforme, ki bo kljub nekaterim omejitvam zadovoljila večino zahtev.

V letošnjem poletju je Aruba predstavila tudi serijo omrežnih stikal Aruba Instant On 1930, ki jih je mogoče upravljati preko Aruba Instant On mobilne aplikacije in spletnega portala ali neposredno preko spletnega vmesnika (WebGUI). Z novo serijo stikal je mogoče vzpostaviti celovito omrežje, ki ga je možno v celoti nadzorovati in upravljati od kjerkoli. Na voljo je sedem različnih modelov z gigabitnimi omrežnimi vrati, s Class4 PoE ali brez. S PoE funkcionalnostjo je mogoče preko omrežnega kabla napajati brezžične dostopne točke, varnostne kamere, IP telefone in druge naprave ter tako poenostaviti omrežno in električno infrastrukturo. Stikala omogočajo tudi do štiri 1/10GbE SFP/SFP+ povezave, odvisno od izbranega modela. Stikala serije Aruba Instant On 1930 imajo omejeno doživljenjsko garancijo, kar pomeni da so v garanciji še pet let po zaključku prodaje.

DODATNO PRIHRANITE PRI NAKUPU CELOVITE REŠITVE

Aruba Instant On brezžične dostopne točke in omrežna stikala so na voljo po rednih promocijskih cenah pri HPE in Aruba distributerjih in partnerjih v Sloveniji. Posebne promocije za nakup paketov z večjimi količinami ali že pripravljenih paketov celovite rešitve omogočajo še dodatne prihranke.

  • Promocija Aruba Instant On KICKSTART 2.0 prinaša dodatnih 5 % količinskega popusta pri nakupu desetih Aruba Instant On brezžičnih dostopnih točk istega modela. Pri Aruba Instant On 1930 stikalih se količinski popust giblje med 4 % in 6 % za nakup paketa s petimi ali dvajsetimi stikali istega modela.
  • Aruba Instant On ENTRY KIT promocija prinaša do 13 % dodatnega popusta glede na redno promocijo pri izberi ene od dveh že pripravljenih Aruba Instant On rešitev, ki vključujeta Class4 PoE stikalo in dve brezžični dostopni točki.

VEČ INFORMACIJ

Hewlett Packard Enterprise in Aruba imata široko poslovno mrežo prodajnih in servisnih partnerjev v Sloveniji. Partnerji in distributerji bodo s strokovnim svetovanjem pri pripravi ustrezne rešitve in storitvami namestitve ter vzdrževanja zagotovili zanesljivo, varno in napredno omrežje po ugodni ceni. Izberite vašega partnerja in zahtevajte ponudbo.

Avtor članka: Klemen Mihelčič, Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium

Oglejte si še:

Aruba Instant On | spletna stran v slovenščini

Aruba Instant On | globalna spletna stran v angleščini

Aruba Instant On Community | spletna skupnost

Aruba Instant On Youtube | video kanal



Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več