Računalništvo, telefonija
23.10.2020 17:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

PROCESSI in SAP platforma za male in velike korake digitalizacije

.. Z novo globalno situacijo je postalo še bolj pomembno, kakšno IT infrastrukturo ima podjetje, ne glede na svojo velikost in branžo ..

PROCESSI in SAP platforma za male in velike korake digitalizacije
PROCESSI in SAP platforma za male in velike korake digitalizacije

Za reševanje poslovnih izzivov potrebujete zaupanja vrednega partnerja, ki ve, kako se stvarem streže, nudi vrhunske rešitve in svetovanje. Če iščete nekoga, ki z izkušenimi strokovnjaki in skupinskim pristopom nudi nekaj več, je to podjetje PROCESSI.

Podjetje PROCESSI z 20-letnimi izkušnjami postavlja vse potrebne rešitve za zadovoljevanje celovitih potreb podjetij v celotnem obsegu poslovnega cikla na preverjeni in globalno podprti SAP platformi. Prav tako nudijo tudi rešitve za posamezna poslovna področja in se popolnoma prilagodijo vašim potrebam. Izbirate lahko med SAP posameznimi rešitvami in PROCESSI nadgradnjami. S tem zagotavljajo, da boste zagotovo našli pravo rešitev za izzive vašega poslovanja.

Za celovito poslovanje – tudi v oblaku

Sprehodimo se skozi najpomembnejša in najbolj moderna SAP orodja prihodnosti.

SAP S/4HANA omogoča celovito osnovno poslovanje. Je nova generacija poslovno informacijskih sitemov, ki poleg funkcionalnosti predhodnega sistema ERP omogoča vključevanje sodobnih tehnologij v procese, kot so strojno učenje, umetna inteligenca, robotska avtomatizacija, napovedna analitika in drugo. S preizkušenimi poslovnimi praksami za 26 industrij in panog omogoča pravočasno in hitro prilagoditev vedno večjim spremembam na današnjem trgu in sprejamanje agilnih poslovnih odločitev za majhna, srednja in velika podjetja. Tehnološka platforma podpira hitro obdelavo podatkov v realnem času in njihovo takojšnjo dostopnost.

SAP Sales Cloud je sodobna CRM rešitev iz družine produktov SAP C/4HANA, ki jo uporabljajo referenčna podjetja. Temelji na SAP HANA in-memory tehnologiji. Rešitev je v oblaku z najemnim licenčnim modelom.

Trženje in strateška prodaja se tako fokusirata na prave informacije, prave kupce in izdelke s pravimi tržnimi pristopi. Centralni 360-stopinski pogled na stranko, avtomatizirani procesi z »workflow-i«, KPI/poročila, podpora umetne inteligence (AI), mail integracija in podpora mobilnim napravam ter podprte integracije s SAP rešitvami (s produkti skupine C/4HANA, S/4HANA ERP, SAC), so ključni gradniki agilne CRM rešitve.

SAP IBP (Integrated Business Planning) je orodje prihodnosti za napredno obvladovanje izzivov v planiranju oskrbovalne verige. Podprto je na SAP HANA in-memory tehnologiji. Rešitev v oblaku z najemnim licenčnim modelom povezuje planiranje prodaje in oskrbe (S&OP), napovedovanje (demand), planiranje oskrbe (proizvodnje-nabave), optimizacije zalog s statističnimi obdelavami, hevristikami, optimizatorji in nadaljnjo obdelavo umetne inteligence (AI). Z napredno analitiko, scenariji simulacije in alarmi boste lahko reševali trenutne in bodoče planske izzive. Delo v MS Excel uporabniškem vmesniku, moderna grafična orodja ter integracija na vse SAP rešitve, kot tudi na ERP sisteme drugih ponudnikov, omogočajo potrebno fleksibilnost v planiranju.

SAP SAC (SAP Analytics Cloud) je najmodernejše orodje za poročanje, planiranje, napovedovanje in simulacije poslovanja, ki se preko vašega telefona, tablice ali prenosnika izvaja v oblaku. Povezuje se na razne vire podatkov, v živo lahko analiziramo poslovanje v S/4HANA ERP sistemu. Vgrajena umetna inteligenca omogoča napredne analitske funkcije, kot npr. Smart Insight, Smart Predict in Smart Discovery.

PROCESSI MyWay Smart Factory 4.0 je model in stranki prilagojena postavitev procesov, digitalne IT infrastrukture, SAP platforme in PROCESSI rešitev. Odlikuje jo digitalna strategija, prilagodljivost in naročniku cenovna dostopnost glede na cilje.

Od 5 do 1000 uporabnikov

Vse postavitve rešitev so možne na lokaciji naročnika ali v oblaku za znan obseg in ceno. Poudarimo lahko še, da so omenjene rešitve primerne za vse vrste podjetij. Postavljali so jih že za majhno podjetje z le 5 uporabniki, pa tudi za podjetja, kjer sistem uporablja 1000 zaposlenih.

Za svetovalci podjetja PROCESSI je vsaj 15 ali več izkušenj v stroki. Uspešno so izvedli že več kot 50 projektov, kar samo dokazuje, da so zaupanja vreden partner. Konec koncev o tem pričajo tudi naslednji »nazivi«, ki so si jih prislužili z dobrim delom in profesionalnostjo. Tako je podjetje PROCESSI SAP Partner leta 2017/2018 in SAP Cloud Partner leta 2019/2020. Poleg tega so certificiran SAP Gold Partner ter člani združenja ACS+ in TECOS. Že več let zapored so tudi prejemnik zlatega certifikata odličnosti AAA Bisnode.

V podjetju PROCESSI se zavedajo, da sta za vse sodelujoče partnerje v procesu digitalizacije in Industrije 4.0 pomembna vizija in razumevanje posameznih korakov do končnega cilja – in tako tudi delujejo.

Več najdete na www.processi.eu. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več