Računalništvo, telefonija
06.07.2020 14:35
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Programska shema T-2 bogatejša za televizijske programe Arena Sport

Družba T-2 bo danes v svojo programsko shemo uvrstila nov televizijski program Arena Sport, kar bo še posebej razveselilo slovenske ljubitelje športa. Ti bodo tako lahko v živo spremljali ligo NBA, vključno z našima košarkarskima junakoma Luko Dončićem in Goranom Dragićem, ligo ABA, tuje nogometne lige, tenis, rokomet in hokej, na sporedu pa bo tudi bogat nabor oddaj in celovečernih dokumentarnih filmov.
Programska shema T-2 bogatejša za televizijske programe Arena Sport
Programska shema T-2 bogatejša za televizijske programe Arena Sport

T-2 bo programe Arena Sport svojim uporabnikom ponudil v HD resoluciji. Program Arena Sport 1 (programsko mesto 55) bo tako uvrščen v M, L in XL HD shemo, programi Arena Sport 2 (56), Agro TV (31), Toxic TV (119) in Balkan Trip (106) v L in HL HD shemo, Arena Esport (57) pa bo v XL HD televizijski shemi. Predvidoma v decembru pa bomo vključili še program Arena Fight.

Programi Arena Sport bodo prvotno največ pozornosti namenili košarki, predvsem ligi NBA in ABA, ki so ju gledalci močno pogrešali. Uporabniki T-2 televizije bodo tako lahko do leta 2025 spremljali naša košarkarska junaka Luko Dončića (Dallas Mavericks) in Gorana Dragića (Miami Heat) ter seveda tudi vse ostale virtuoze na košarkarskem igrišču. Na Areni bodo NBA tekme predvajali vsak večer in tudi za vikend, ko so termini bolj prijazni slovenskemu občinstvu. Tekme Dallasa, Miamija in Denverja, za katere je med Slovenci še poseben interes, vsaj enkrat na teden, ostalo pa bodo veliki derbiji. V paketu bo tudi ves spremljevalni program, kot so oddaje, intervjuji in vpogledi v zakulisje dogajanja. Poleg tega bodo gledalcem ponudili tudi prenose FIBA Lige prvakov ter švicarske, norveške, korejske in madžarske nogometne lige, pa tudi ligo MLS. V naslednjih tednih bodo prenašali Vzhodnoevropsko teniško prvenstvo, na sporedu pa bo tudi bogat nabor oddaj in celovečernih dokumentarnih filmov. Konec avgusta in v začetku septembra pa se pričenjajo tudi prvenstva v košarki in nogometu, ki so bila spomladi odpovedana. Zagotovljene imajo tudi pravice za vsa prihajajoča velika rokometna tekmovanja v moški in ženski konkurenci, hokejska svetovna prvenstva, v nogometni ponudbi pa so španski pokal, Liga MLS, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, švicarska liga, norveška liga, argentinska liga … V sezoni 2021/2022 pa prihajajo še superzvezdniške nogometne okrepitve, saj bodo imeli na svojih programih vsaj dve izmed nogometnih lig velike evropske peterice.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili širok spekter okusov naših uporabnikov. Programsko shemo sicer nameravamo nadgrajevati in jo bogatiti tudi v prihodnje. S tem potrjujemo našo dolgoročno zavezo, katere cilj je, da uporabnikom naših storitev zagotavljamo kakovostne in priljubljene vsebine različnih žanrov ter nadgrajujemo njihovo uporabniško izkušnjo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več