Računalništvo, telefonija
28.03.2019 09:26
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Projektor za trgovino ali pisarno, ki praktično ne zahteva vzdrževanja

Epson EB-700U
Epson EB-700U

Oživite trgovino, galerijo ali pisarno s preprostim in tehnološko dovršenim »ultra« širokokotnim projektorjem za prikazovanje vsebin, obvestil in digitalnih oglasov na veliki površini iz kratke razdalje.

Epson EB-700U je odlična alternativa ravnemu in praviloma dražjemu ploskemu zaslonu, z lahkoto projicira sliko visoke ločljivosti velikosti do 100 palcev. Poleg tega lahko sliko projicira z zelo kratke razdalje, zaradi česar je idealen za majhne prostore, kot so izložbe trgovin ali ozki hodniki. Z njim boste lahko zelo učinkovito izrabili še tako majhen prostor.

Nanj boste preprosto pozabili

Ko boste Epsonov laserski projektor EB-700U enkrat namestili na želen prostor, boste nanj lahko preprosto pozabili. Zaradi laserske tehnologije zamenjava žarnic v projektorju ni potrebna, njegova anorganska plošča in fosforno prikazovalno kolo pa sta tako zanesljiva, da Epson ponuja garancijo do pet let ali 20.000 ur delovanja. Zaradi tega je odlična rešitev za digitalne »signalizacije«, ki jih nastavite in bodo tam ostale nekaj časa. Zelo priročen je za težko dostopna območja, kjer druge rešitve niso mogoče.

Polna visoka ločljivost WUXGA s 4000 lumni in s tehnologijo Epson 3LCD omogoča izredno svetlo sliko. Dinamično kontrastno razmerje 2.500.000 : 1 ustvari bolj živahne barve in zelo natančno reprodukcijo.

Ko ni potrebe po računalniku

EB-700U lahko vsebino prikazuje brez povezave z računalnikom. Vanj enostavno vstavite pomnilniško napravo USB, predvajal pa bo lahko fotografije, videoposnetke ali druge datoteke.

Prah mu ne pride do živega

Epson EB-700U je kompakten in dovolj lahek projektor, da ga lahko namesti en sam tehnik. Je dovolj prilagodljiv, da zadovolji tudi najzahtevnejše. Zavrti se lahko za 360 stopinj v kateri koli smeri in podpira tudi projekcijo v pokončnem (portretnem) načinu.

Na novo zasnovan visoko zmogljiv filter in izboljšana struktura, odporna proti prahu, preprečujeta njegovo prodiranje v notranjost, kar je le še ena od vrste prednosti, ki jih prinaša EB-700U.

GLAVNE LASTNOSTI:

  • Vsestranski projektor za tržna obvestila – Ultra kratka projekcijska razdalja je odlična za majhne prostore
  • Laserski prikaz do 130-palčne slike – Polna visoka ločljivost WUXGA s tehnologijo Epson 3LCD
  • Zanesljivost v smislu »namesti in pozabi« – Laserski vir svetlobe zagotavlja do 20.000 ur/pet let delovanja brez vzdrževanja
  • Preprosta, prilagodljiva namestitev – Zavrti se lahko za 360 stopinj, možnost projiciranja v pokončnem načinu
  • Preprosta nastavitev – Nastavitve je mogoče prilagoditi prek spletnega brskalnika ali pametne naprave

Več o projektorju in njegovih specifikacijah lahko preberete na spletni strani podjetja TEKSEL, kjer vam bodo tudi z veseljem svetovali pri nakupu.

Projektor za izjemno kratke razdalje Epson EB-700U
http://www.teksel.si/sl/produkti/projekcija/projektorji/projektorji-za-izjemno-kratke-razdalje/projektor-za-kratke-razdalje-epson-eb-700u


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več