Računalništvo, telefonija
04.03.2014 14:47

Deli z drugimi:

Share

PRONET Kranj svoje dobre prakse, znanje in izkušnje deli z mladimi

Kakšna je podjetniška pot? Kako pomembna je prodaja in marketing? Kakšne so merila in izkušnje pri iskanju sodelavcev?
PRONET Kranj svoje dobre prakse, znanje in izkušnje deli z mladimi
PRONET Kranj svoje dobre prakse, znanje in izkušnje deli z mladimi

Na pobudo profesorice ga. Natalije Majes in pomočnice ravnateljice Tanje Ahčin iz Gimnazije Franceta Prešerna in zaradi povezovanja pouka z uspešnimi podjetniškimi praksami, je podjetje PRONET Kranj za vse dijake 3. letnika omogočilo vpogled v podjetništvo in vključitev mladih v delovne procese.

Podjetništvo je način življenja. To pomeni živeti s svojim podjetjem. To pomeni prodajati in razumeti svoje kupce in hkrati to pomeni svoje lastne vrednote prenesti na vrednote podjetja in vrednote celotne ekipe.

S takšnimi in podobnimi mislimi je izkušen podjetnik Slavko Frelih, v četrtek, 27. februarja, predstavil podjetništvo mladim. Za lažjo predstavo in odločitev o njihovi karierni poti, je g. Frelih predstavil podjetje PRONET Kranj, katere so bistvene vrednote podjetja, kako poteka delo v podjetju, pomembnost in izvedba procesov v prodaji in marketingu, zakaj delajo tako kot delajo in so pri poslovanju uspešni.

Ker se bodo vsi mladi enkrat vključili v delovne procese, je pomembno, da se v fazi, ko se o tem učijo v šoli, istočasno seznanijo s prakso, ki se izvaja v podjetjih. Dijaki so zato na predavanju prejeli tudi odgovore na kaj morajo biti mladi pozorni že pri osemnajstih in na kaj morajo biti pozorni pri iskanju zaposlitve.

Za konec je g. Frelih dijake nagovoril z mislijo: „Najpomembnejši korak od vseh, je prvi korak. Začnite ga!“ In kot je dejala profesorica podjetništva ga. Zvonka Erce, sploh ne dvomi, da so med gimnazijskimi dijaki številni bodoči uspešni podjetniki.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več