Računalništvo, telefonija
25.11.2020 13:54
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Računalnik in hkrati tablica, ki je lahko vedno z vami – to je Dell Latitude 7389 2v1

Dell Latitude 7389 2v1 je pravi posebnež - v najbolj pozitivnem pomenu.
Dell Latitude 7389 2v1 je pravi posebnež - v najbolj pozitivnem pomenu.

Danes od nas okoliščine zahtevajo večopravilnost, na voljo moramo biti skoraj v vsakem trenutku – po možnosti s povezavo na splet. Prav zato je pomembno, da imamo računalnik, ki nam to omogoča, se nanj zanesemo … če ga lahko uporabljamo kot prenosni in tablični računalnik obenem, se sliši kot dobitna kombinacija.

Takšna prilagodljivost in zmogljivost poslovne kvalitete se skriva v ohišju računalnika Dell Latitude 7389 2v1, ki je kot nalašč za delo na poti oziroma kjerkoli.

Zaslon in tipkovnica

13,3-palčni zaslon – kar znese v evropskih merah približno 33,8 centimetra – lahko upravljamo na dotik, kot se za tablico spodobi, in kar pride velikokrat prav tudi, ko ga uporabljamo kot prenosnik. Njegova ločljivost je 1920×1080 slikovnih točk. Uporablja IPS matriko, kar v praksi pomeni, da sliko na zaslonu jasno vidimo z različnih zornih kotov.

Tipkovnica je za tipkanje prijetna in nudi odlično uporabniško izkušnjo (seveda je to zelo odvisno od želja uporabnika), površina sledilne plošče pa je gladka in ponuja natančno sledenje. Podpira tudi vnose z več dotiki hkrati.

Zmogljivost

Konfiguracija računalnika Dell Latitude 7389 2v1, ki je na voljo na tej povezavi, je opremljena s procesorjem i5-7500U in z 8 GB delovnega pomnilnika. SSD disk velikosti 256 GB skrbi za gladko delovanje sistema, dvojedrni procesor Intelove linije U-serije pa ponuja dobro mešanico zmogljivosti in energetske učinkovitosti. Je tudi eden izmed razlogov, da bo baterija zdržala dlje.

Med preizkušanjem je Dell Latitude 7389 2v1 zlahka (brez kakršnegakoli zatikanja) zmogel odprtih 20 zavihkov brskalnika in pretakanje videa.

Ohišje

Zakaj je Dell Latitude 7389 2v1 posebnež? Poleg zmogljivosti navdušijo 360-stopinjski tečaji, zaradi česar je izredno prilagodljiv in je lahko – kot smo že omenili – prenosnik ali tablica. Ne glede na to, kako ga uporabljamo, njegovo ohišje zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo.

Na desni strani najdemo gumbe za nadzor glasnosti ter gumb za vklop naprave, pa tudi avdio priključek, USB 3.0 ter režo za MicroSD kartico. Na levi je računalnik opremljen s še enim USB 3.0 vhodom, s HDMI izhodom in z dvema vhodoma USB-C.

Mojster učinkovitosti

Kakorkoli obrnemo, je Dell Latitude 7389 2v1 zmogljiva naprava, ki omogoča, da ga lahko resnično učinkovito uporabljamo na domači mizi ali na poti. Odlikujejo ga zmogljivost in obsežen nabor funkcij, zato si ga zlahka predstavljamo kot partnerja pri vsakodnevnih opravilih.

Je pa še en pomemben faktor, ki prepriča – cena. 599 evrov za tovrstno napravo je res mamljiva ponudba. NA TEJ POVEZAVI je več informacij o računalniku, lahko pa si tudi priskrbite svojega. Prenosnik na povezavi je rabljen, a naprave gredo pri PoceniPC.com skozi roke profesionalcev, tako da je naprava, ko jo prejmete, popolnoma prečiščena in »kot nova«. Več o rabljenih računalnikih preberite tukaj.

Poleg tega imajo zdaj pri PoceniPC.com posebno akcijo, kjer računalniku brezplačno dodajo namensko Dell pisalo.

Več Black Friday ponudbe, v kateri je tudi omenjeni računalnik Dell Latitude 7389 2v1: https://pocenipc.com/black-friday.

Pa še to: s kodo RN2020 lahko uveljavite dodatnih 20 evrov popusta na že znižane naprave iz Black Friday akcije.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več