Računalništvo, telefonija
13.12.2019 15:00

Deli z drugimi:

Share

Rapidó pralni stroj – najpreprostejši način za prihranek časa

.. V sodobnem življenju je najdragocenejša dobrina čas, zato so hitri in učinkoviti programi v osrčju zasnove novega pralnega stroja Candy RapidÓ. Na voljo je tudi aplikacija, ki nudi vrsto inovativnih funkcij ..
Rapidó pralni stroj - najpreprostejši način za prihranek časa
Rapidó pralni stroj - najpreprostejši način za prihranek časa

V hitrem tempu življenja je vse težje usklajevati številne dnevne obveznosti, prav zato je pralni stroj s preprostimi, a hkrati pametnimi in inovativnimi rešitvami točno to, kar potrebujete.

S pralnim strojem Candy RapidÓ se vam ni treba več odločati med prihrankom časa ali brezmadežnim perilom. Hitri programi so sedaj s pomočjo nove tehnologije motorja še učinkovitejši in dosežejo vrhunske rezultate pranja. Poleg tega vam aplikacija na mobilnem telefonu nudi vrsto inovativnih možnosti, vključno z namigi za pranje in vzdrževanje perila. Tudi pranje lahko postane zabavno.

Kot eden vodilnih proizvajalcev na tržišču pri Candyju poznajo pomen inovacij in se nenehno trudijo lansirati aparate z domiselnimi rešitvami, ki zagotavljajo uporabniku resnično enkratno izkušnjo.

Snap&Wash – telefon kot vaš osebni pomočnik

Ste pripravljeni na novo doživetje? Preprosto fotografirajte kup vašega perila in aplikacija na pametnem telefonu vam bo ponudila ustrezen najhitrejši program pranja glede na količino, vrsto in barvo perila. Funkcija poleg tega izbere tudi pravo temperaturo in hitrost ožemanja.

Naj bo Snap&Wash vaš pomočnik, ki prihrani čas z enim klikom. Hitreje in pametneje ne gre, mar ne?

Perilo oprano prej kot v 1 uri

Kar 65 % uporabnikov izbira hitre programe pranja perila (podatki temeljijo na analizi aplikacije Candy Simply-Fi), težava pa nastane pri izbiri programa, ki bi bil hiter in hkrati učinkovit.

Candy tudi tukaj nudi preproste, vendar učinkovite rešitve, saj lahko izbirate kar med 9 programi, ki operejo v manj kot eni uri in so primerni za vse vrste tkanin.

Največje udobje, najpreprostejša uporaba

Polnjenje, praznjenje in upravljanje pralnega stroja še nikoli ni bilo tako brezskrbno in preprosto. Višja in večja vrata ter inovativna ergonomska oblika zaslona omogočajo udobno upravljanje brez sklanjanja. Nov, najbolj pregleden zaslon doslej pa ponuja izbiro programov tudi v vašem jeziku.

Pralni stroj, ki govori z vami

Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko govorite s strojem, ta pa vam bo posredoval nasvete in namige za pranje in vzdrževanje. Zastavite mu vprašanje, presenečeni boste, kaj vse zmore. Odgovoril bo na številna vprašanja o najprimernejšem programu pranja, odstranjevanju madežev in negi perila, vas obveščal o delovanju pralnega stroja, ter nudil podporo pri morebitnih okvarah.

S pomočjo aplikacije, ki vam omogoča celovito daljinsko upravljanje, lahko preverite stanje svojega perila v vsakem trenutku, tudi ko niste doma. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več