Življenjski slog
27.02.2021 08:42
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Razkošje v centru Ljubljane dobiva novo podobo

.. Kaj je najpomembneje ob nakupu stanovanja? Lokacija, sama arhitektura stavbe in vgrajeni materiali. Vsega tega in še mnogo več se lahko nadejajo kupci stanovanj, ki rastejo neposredno ob ljubljanskem Tivoliju ..
Razkošje v centru Ljubljane dobiva novo podobo

Danes je stanovanje več kot nekaj, kar nam zgolj nudi zavetje. Dom odraža lastnika, njegov življenjski slog ter nudi varnost in udobje. Poleg tega pa nudi in omogoča vse, kar lastnik potrebuje in s čimer se lahko razvaja – če govorimo o lokaciji, izgledu, vgrajeni tehnologiji ali celo o pametnem domu. Idealen dom mora biti uporabniku pisan na kožo.

Razkošje brez primere

Prav tega se lahko nadejajo bodoči stanovalci Palais & Villa Schellenburg, novogradnje, ki vztrajno napreduje na območju nekdanje stavbe Kolizeja v centru Ljubljane in streljaj od športnega parka Tivoli. Poleg odlične lokacije, premišljene arhitekturne zasnove in visokokvalitetnih materialov se bo lahko 125 najprestižnejših stanovanj pohvalilo z veliko parkovnimi površinami, s 24-urno recepcijo, umeščeno v reprezentativno avlo, video nadzorom objekta, visoko višino etaž, ki merijo od 283 cm do 355 cm, veliko tlorisno površine bivalnih prostorov, z neposrednim dostopom od parkirnih mest do stanovanj ter z dodatnim dvigalom za kolesa.

Do konca leta 2020 je investitor prodal 20 % vseh stanovanj. V Villi so trenutno na voljo še trisobna oziroma štirisobna stanovanja od velikosti 119 m2 (bivalne površine) do 225 m2 (bivalne površine). Od tega so tri stanovanja atrijska. Parkirna mesta in shrambe za stanovalce Ville so na voljo v Kleti -1. V Palais so trenutno na voljo dvosobna do petsobna stanovanja od velikosti 68 m2 (bivalne površine) do 333 m2 (bivalne površine). Parkirna mesta in shrambe za stanovalce Palais so na voljo v Kleti -2 in -3.

Vseljivo:

Villa, julij 2022

Palais, junij 2023

Prodaja stanovanj poteka nemoteno, pri čemer je cena najmanjšega dvosobnega stanovanja v Palais Schellenburg, vključno s shrambo, od 443.000,00 evrov (brez DDV) naprej. Cena najmanjšega trosobnega stanovanja v Villi Schellenburg, vključno s shrambo, se začne pri 915.000 evrih (brez DDV).

Stanovanja se prodajajo neopremljena. Kupci si bodo lahko iz vnaprej pripravljenega kataloga izbrali parket in keramiko. V kopalnici bo nameščena sanitarna oprema, prav tako pa bo v stanovanju urejena osnovna razsvetljava. Vsako stanovanje bo imelo na svojem parkirnem mestu omogočeno polnjenje električnih avtomobilov.

Prva stanovanja vseljiva poleti 2022

Trenutno sta zaključena izkop in varovanje gradbene jame, kjer izvajajo groba gradbena dela, ki se bodo do pritličnega nivoja zaključila do sredine letošnjega leta. Villa Schellenburg bo vseljiva najkasneje julija 2022, medtem ko bo Palais Schellenburg vseljiv najkasneje junija 2023.

Prav tako bo ob Gosposvetski cesti zgrajen 6 nadstropij visok poslovni objekt, ki so vseboval pisarniške prostore. Ti bodo potencialnim strankam na voljo v dolgoročni najem. V pritličnih prostorih Palais bo na voljo nekaj poslovnih lokalov za namen tihe poslovne dejavnosti – na primer frizerstvo, kozmetika, galerija, zlatarna, tekstilna trgovina …

Projekt se poleg svoje bogate zgodovine in modernega pridiha razvija v najlepši novi dom za bodoče stanovalce.

Vse informacije najdete tudi na spletni strani: www.schellenburg-living.com. (P.R.)

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

GS1 Slovenija