Računalništvo, telefonija
18.10.2016 12:27
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razprodaja pametnega mobilnega telefona Vernee Mars

Razprodaja pametnega mobilnega telefona Vernee Mars
Razprodaja pametnega mobilnega telefona Vernee Mars

Spletni trgovec Everbuying še naslednja dva dni nudi pametni mobilni telefon Varnee Mars po posebni ceni 178.19 €. Model mobilnega telefona je na voljo v sivi in zlati barvi.

Kitajski proizvajalci mobilnih telefonov že nekaj časa ne veljajo več za slabše ponudnike tovrstnih produktov. V marsikaterem segmentu so ujeli in celo prehiteli nekatere prestižnejše in nam bolj poznane blagovne znamke.

Tudi Vernee Mars je med tistimi, ki kažejo, da je pametni mobilni telefon možno narediti dobro in ceneje. Model krasi minimalističen dizajn in aluminijasto ohišje. Njegove zmogljivosti resno ogrožajo marsikaterega paradnega konja katere od drugih znamk, predvsem pa večino naprav v srednjem razredu. Napravo poganja novi procesor Helio P-10 in 3000 mAh baterija z možnostjo hitrega polnjenja, poimenovano Vcharge. Zmogljiva baterija in varčen procesor zagotavljata dolgo avtonomijo pametnega mobilnega telefona, če pa se slučajno kje zalomi bo funkcija hitrega polnjenja poskrbela, da boste Vernee Mars napolnili do 50% v vsega 30 min.

Za hitro delovanje naprave poskrbi tudi 4 GB delovnega pomnilnika, naše podatke pa varuje bralnik prstnih odtisov, ki je za nameček še občutljiv na dotik. Zaslon je 5.5 palčen z resolucijo 1920 x 1080 in s kar 401 pik na palec. Za zaščito čudovitega ekrana skrbi Corning Gorilla Glass 3.

Vsekakor gre za pametni mobilni telefon, ki je izjemno kakovosten in suveren pri svojem delovanju (tudi) glede na ceno. Pri Everbuying bodo poskrbeli tudi za garancijo, brezplačno poštnino in vračilo denarja ob morebitnih zapletih. Pohitite, časa je le še dva dni!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več